0 din 5 stele
Evaluare medie din recenzii
vezi produsul
Anvelope
Adresa vânzătorului

SC Delticom OE S.R.L.
Str. Popa Anca Nr. 3
300299 Timisoara
Romania

Directori executivi: Andreea Kremm.
Sediul social: Timisoara, Timis, Romania
Nr. de inm. ORC: J35/1428/2004
Cod de inregistrare fiscala: RO16420310

E-Mail: cauciucuridirect@delti.com

Telefon: 0318 110 788 (de luni pana vineri intre orele 7.00 - 22.00)
Fax: 0256 306294

Metode de plată acceptate:
Livrare prin: UPS

Informații despre giga-anvelope.ro

www.giga-anvelope.ro e un serviciu on-line ce aparține companiei SC Delticom OE SRL din Timișoara. Anvelopele sunt livrate fie la domiciliul clientului, fie la o adresă alternativă (de exemplu, direct la atelierul auto la care vor fi montate). Termenul de livrare este de 7-10 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea pe stoc a modelului de cauciuc dorit. Pentru mai multe informații, te poți adresa direct către giga-anvelope adresa cauciucuridirect@delti.com sau folosind giga-anvelope telefoane 0318 110 788.www.giga-anvelope.ro e un serviciu on-line ce aparține companiei SC Delticom OE SRL din Timișoara. Anvelopele sunt livrate fie la domiciliul clientului, fie la o adresă alternativă (de exemplu, direct la atelierul auto la care vor fi montate). Termenul de livrare este de 7-10 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea pe stoc a modelului de cauciuc dorit. Pentru mai multe informații, te poți adresa direct către giga-anvelope adresa cauciucuridirect@delti.com sau folosind giga-anvelope telefoane 0318 110 788.

Ce avantaje au clienții care cumpără de la acest magazine

Dacă vrei să-ți achiziționezi anvelope noi de la giga-anvelope.ro, trebuie să știi că un beneficiu este oferta foarte bogată. La acest magazin online vei găsi cauciucuri de vară, de iarnă, all season, offroad, anvelope reșapate, runflat, de curse sau pentru mașini clasice. În plus, ai la dispoziție jante și roți dar și anvelope pentru camioane, de motor sau specialitate (pentru remorci, utilaje forestiere, pentru utilaje industriale sau agricole). E important ca înainte să alegi orice tip de anvelopă ai nevoie, să analizezi foarte bine care sunt prioritățile în ceea ce privește trăsăturile cauciucului.  Alte informații despre giga-anvelope magazin online Dacă achiziționezi cauciucuri sau alte produse din oferta giga-anvelope, beneficiezi și de o perioadă de returnare generoasă – un termen de 30 de zile. În cazul unui retur, costurile sunt suportate de către client și sunt în valoare de 515 ron. E important ca în cazul unui retur, ambalajul de transport să fie același ca la trimitere, astfel încât articolele să fie protejate împotriva deteriorării. Pentru mai multe informații legate de transport, livrare, costuri și disponibilitate stoc, puteți folosi giga-anvelope contact – telefon sau email. 

Dacă aveți întrebări despre prețuri, livrare sau produsul oferit, contactați comerciantul la următoarea adresă de e-mail:  E-Mail: cauciucuridirect@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
In sus