0 din 5 stele
Evaluare medie din recenzii
vezi produsul
Anvelope
Adresa vânzătorului

SC Delticom OE SRL
Str. Popa Anca 3
300318 Timișoara
România

Director executiv: Andreea Kremm
Sediul social: Timisoara, Timis, Romania

Nr. de inm. ORC: J35/1428/2004
Cod de inregistrare fiscală: RO16420310

E-Mail: cauciucuridirect@delti.com

Telefon: 0318 110 788 (de luni până vineri între orele 7.00 - 22.00)

Fax: 0256 306294

Metode de plată acceptate:
Livrare prin: UPS

Informații despre cauciucuridirect.ro

www.cauciucuridirect.ro aparține companiei Delticom, o companie germană care are aproximativ 100 de magazine online în 40 de țări, cu vânzări către mai bine de 6 milioane de clienți și este unul din top comercianți de anvelope din Europa. Oferta prezentă pe cauciucuridirect.ro shop include anvelope pentru autoturisme, motociclete și biciclete, camioane ușoare și grele, autobuze și autocare, anvelope speciale și pentru vehicule cu tracțiune electrică, pentru mașini clasice, jante și roți, dar și piese de schimb și accesorii selecționate pentru autoturisme, ulei de motor și baterii.

Ce avantaje au clienții care cumpără de la acest magazin

Dacă vrei să achiziționezi anvelope de pe cauciucuridirect magazin online, trebuie să știi că livrarea este gratuită în cazul în care comanzi un minim de 2 anvelope. Atunci când ai nevoie de o singură anvelopă, există costuri de transport. Site-ul are și posibilitatea de a găsi parteneri de montaj – ateliere și stații de montaj unde poți trimite anvelopele, astfel încât întregul proces de echipare a cauciucurilor să fie cât mai eficient și să nu îți consume foarte mult timp.
Conform reprezentanților magazinului, un alt beneficiu este reprezentat de stocurile mari. Acest lucru înseamnă că ai șanse mari să găsești oricând anvelopa care îți este necesară iar în urma comenzii online, aceasta va ajunge la tine sau la atelierul auto unde trebuie montate cauciucurile pe mașină destul de rapid.

Alte informații despre cauciucuridirect magazin online

Politica de retur are un termen de 30 de zile calendaristice, mai mult decât cel impus de lege, care este de 2 săptămâni. Returul este acceptat fără nicio obligație legală, dar există un cost de manipulare care trebuie suportat de client, în valoare de 515 lei. Pentru retururile realizate după termenul legal de 14 zile, costurile de transport (expedierea produselor) este suportat de către client. Este important ca atunci când trimiți un retur să te asiguri că produsele sunt protejate de ambalaj (mai ales partea frontală a roților) fiindcă atunci când anvelopele ajung deteriorate din cauza manipulării nepotrivite sau a ambalării defectuoase, magazinul își păstrează dreptul de a reține despagubiri.

Pentru a afla mai multe informații despre livrare, transport, retur sau stoc, poți folosi cauciucuridirect contact – adresă de e-mail cauciucuridirect@delti.com, cauciucuri direct telefoane 0318 110 788 sau cauciucuri direct adresa web – www.cauciucuridirect.ro.

Dacă aveți întrebări despre prețuri, livrare sau produsul oferit, contactați comerciantul la următoarea adresă de e-mail:  E-Mail: cauciucuridirect@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
In sus