0 din 5 stele
Evaluare medie din recenzii
Adresa vânzătorului

Bucuresti, Sector 1, Bulevardul Expozitiei, Nr. 2, Cladirea MCAR (C9), Parter.

Luni – Vineri: 09.00 – 18.00

Sambata, Duminica: Inchis

E-Mail: comenzi@badabum.ro
E-Mail: office@badabum.ro

Telefon: 0372 88 77 22
Metode de plată acceptate:

Informații despre badabum.ro

Magazinul online badabum.ro vinde mai multe categorii de produse – de la laptopuri, tablete, componente și software PC, telefoane, imprimante și birotică, servere și rețelistică, TV, audio video și foto până la jocuri, auto, moto și sport, îngrijire personală, bijuterii și cosmetice sau produse pentru casă și grădină. Categoria auto, moto și sport este o categorie nou intrată pe Badabum, aceasta cuprinde 7938 produse, printre care articole sport, electronice auto, accesorii navigație, anvelope, electrică auto și întreținere și cosmetică.

Echipa din spatele primului magazin Badabum are peste 7 ani experiență în comerțul electronic, iar scopul declarat al magazinului este de a adresa așteptările și nevoile de pe piața locală, la cele mai înalte standarde.

Susținerea unei comunicări eficiente cu clienții se face și printr-un call center experimentat, care va asista prompt decizia asupra celui mai bun produs și poate oferi mai multe informații despre toate procedurile de plată, comandă sau livrare.

Ce avantaje au clienții care cumpără de la www.badabum.ro?

Transportul din câteva categorii de produse din shop-ul Badabum este gratuită (pentru aparate de aer condiționat, centrale termice, electrocasnice mari și incorporabile) atât în București cât și în zonele limitrofe, prin personalul propriu al magazinului. Aceeași gratuitate la transport o au, în București, comenzile cu o valoare mai mare de 200 de lei, iar în cazul celor care nu depășesc această sumă, costul transportului este de 15 lei. Pentru livrarea în localitățile din afara capitalei, costul de livrare este afișat pe pagina de comandă.

Facilitățile legate de plată și politica de returnare a produselor achiziționate sunt alte avantaje oferite de magazinul online Badabum.

Alte informații despre badabum.ro

Magazinul online badabum.ro oferă promoții și discount-uri – poți accesa lista promoțiilor pe pagina dedicate din magazin iar prin abonarea la newsletter, vei fi permanent la curent atât cu produsele la preț promotional, cât și cu noutățile oferite de echipa Badabum.

Dacă aveți întrebări despre prețuri, livrare sau produsul oferit, contactați comerciantul la următoarea adresă de e-mail: 

E-Mail: comenzi@badabum.ro
E-Mail: office@badabum.ro

  • <<
  • <
  • >
  • >>
In sus