Deschideti filtrul

Dimensiunea anvelopei

Index

Marca

Zeige alles

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Opțiuni suplimentare

Constructie

ANVELOPE WINRUN

Winrun Tire, producătorul de cauciucuri Winrun, are sediul în China (Guangzhou, un oraș din apropierea Hong Kong-ului) și pe lângă marca de Winrun anvelope pret bun, mai fabrică și anvelope Roadclaw.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE WINRUN IEFTINE?

Înainte de a te hotărî asupra unei anumite mărci pentru noile tale anvelope de vară sau iarnă, e important să faci o scurtă analiză a obiceiurilor tale la volan. Acest demers te va ajuta să stabilești care sunt acele trăsături ale unei anvelope de care ai neapărată nevoie și astfel să îți cheltuiești bugetul într-un mod eficient. De exemplu, dacă obișnuiești să circuli cu mașina doar în oraș, poate fi o risipă să cheltui bugetul pe o pereche de anvelope care au un indice de viteză foarte mare. Altfel, dacă mergi foarte des pe autostradă cu mașina, este absolut necesar să identifici un model de anvelopă care să fie bine aderentă (inclusiv un design special pentru minimizarea riscului de acvaplanare pe timp de ploaie), care să aibă o rezistență bună însă să nu îți încarce foarte mult consumul de carburant.

Dacă te-ai hotărât asupra mărcii și vrei să îți cumperi Winrun cauciucuri preturi bune, vei găsi toate informațiile necesare pe euro-cauciucuri, unde ai la dispoziție și un comparator de produse. În plus, oferta de Winrun cauciucuri pret bun aparține mai multor magazine online de top, astfel încât poți alege prețul cel mai bun pentru modelul de anvelopă care te interesează.

Mai mult…

Winrun Anvelope

Mai mult…
Filtrul cautat:
 • producator: Winrun

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1
  • 245/35 R21 96W
  • Masina personala - Summer

  Acces direct la cei mai convenabili ofertanti:

  giga-anvelope.ro 584,40 lei
  cauciucuridirect.ro 597,70 lei
  tirendo4u.ro 598,30 lei
  • C
  • C
  • 71 dB

  Cel mai ridicat pret: 598,30  lei

  de la  584,40 lei

  3 Afisati preturile
a anumitor produse 1
Ist eine bezahlte Anzeige