Filtrul cautat

Anvelope Vredestein

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO VREDESTEIN

Apollo Vredestein este un producător olandez de anvelope care a fost cumpărat în 2009 de Apollo Tyres – India. Cu sediul actual la Amsterdam, producătorul livrează anvelope Vredestein pentru piețele din Europa și America de Nord. Sub marca Vredestein se vând anvelope auto, anvelope pentru utilaje agricole și industriale, dar și cauciucuri pentru biciclete. Marca are peste 100 de ani și un număr semnificativ de anvelope Vredestein au un design realizat de casa italiană de design Giugiaro Design.

Inițial, la înființarea sa – 1908, compania era specializată în produse de cauciuc diverse, cum ar fi mingi de tenis și fotbal, cizme de cauciuc sau tocuri pentru pantofi. Apoi, prima fabrică a companiei care a produs anvelope era specializată pe cele destinate bicicletelor și următoarea fabrică – deschisă la Enschede în 1946, alături de americanii de la B.F. Goodrich, care dețineau 20% din acțiuni, a fost specializată pe cauciucuri Vredestein pentru industria auto.

După o serie de fuzionări cu alte companii, în 1971 compania de pneuri Vredestein a intrat în întregime sub B.F. Goodrich și în doar câțiva ani, a început să livreze produse pentru peste 125 de țări.

Apoi, istoricul companiei menționează schimbări datorate globalizării (creșterea producției de anvelope de mașini, utilaje industriale și pentru vehicule cu 2 roți), cauzate de criza din industria de petrol, dar și schimbări ale acționariatului cauzate de alte modificări economice. Vredestein a trecut din proprietatea Goodrich în proprietatea statului, apoi a fost preluată de investitori privați, apoi, ultima importantă modificare în statusul companiei a fost în 2009, când Vredestein cauciucuri pret bun a devenit o marcă a companiei indiene Apollo.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE VREDESTEIN IEFTINE?

Dacă te-ai decis asupra Vredestein anvelope pret bun, e bine să știi că acestea sunt cunoscute datorită unei aderențe foarte bune dar și datorită design-ului anvelopelor, care maximizează – conform producătorului – stabilitatea acestora. Majoritatea anvelopelor de vara Vredestein sunt comunicate ca având o bună distanță de frânare iar modele precum Ultrac Cento conving, conform producătorului, prin profilul minimalist și design-ul avansat.

Înainte de a alege mondelul de Vredestein cauciucuri preturi bune pe care să-l echipezi pe mașină, este recomandat să faci o scurtă analiză a obiceiurilor tale de condus, pentru a alege o anvelopă care să adreseze nevoile tale ca șofer. De exemplu, dacă conduci mult în afara orașului, pe autostrăzi sau drumuri europene, e necesar să te uiți la modele de anvelopă care să aibă un indice de viteză mare și o bună stabilitate, distanță de frânare. Dacă nu prea scoți mașina din oraș, atunci indicele de viteză al noii tale anvelope poate fi mai mic. La fel, variabile importante pot fi și obișnuințele tale în ceea ce privește virajele, distanța de frânare și felul în care manevrezi mașina în general, dar poți să ai în vedere inclusiv consumul de combustibil (în general o anvelopă lată, cu aderență crescută va aduce și o creștere a consumului) și condițiile meteo a regiunii în care circuli cel mai des.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1062
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 1062
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus