Filtrul cautat

Anvelope Viking

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ISTORIC ANVELOPE AUTO VIKING

Compania de anvelope Viking a început în 1931 și până în anul 1983, s-a extins în Germania, Olanda, Austria, Italia, Elveția și Statele Unite ale Americii. În 2008, compania a ajuns să vândă peste un million de anvelope anual, pe întreg globul iar în 2012 au inițiat producția unor anvelope noi, de vară, numite Viking CityTech II și Viking TransTech II.

De la micul oraș din Norvegia în care Viking începuse în 1931 să realizeze produse din cauciuc (pantofi și anvelope) până azi, când Viking este o marcă a Continental AG dezvoltată în Germania și fabricată în Europa, compania avut o dezvoltare puternică. Încă din anii 1970, când Viking avea o cotă de piață de peste 50% în Norvegia, acest brand a devenit furnizor de echipamente originale pentru Volkswagen, Open, Ford și Volvo.

După dezvoltarea puternică pe mai multe țări din anii 80, Viking a devenit, la începutul anilor 1990, parte a strategiei Continental AG, axate pe multiple mărci, care aduce cu sine o extindere a poziției pe piață.

În 2010, este lansată anvelopa de iarnă SnowTech II iar în 2012 anvelopele CityTech II și TransTech II completează gama cauciucurilor de vară. În 2013, la un test AutoBuild, cauciucul Viking SnowTech II își depășește competiția iar în 2014 urmează o nouă lansare, a anvelopei Viking ProTech HP, de ultimă generație, urmată de lansarea în 2016 a anvelopei FourTech, care este și prima anvelopă Viking all season.

ANVELOPE VIKING DE VARĂ

Există anvelope Viking preturi foarte bune, dat fiind accentul pus pe companie pe dezvoltarea tehnologiilor care stau la baza producției. Astfel, poți găsi anvelope Viking ieftine față de ceea ce îți oferă la nivel de beneficii la condus.

VIKING DE VARĂ

• CityTech II – elimină mai bine apa și deci au un risc mai mic de acvaplanare, stabilitate îmbunătățită și viraje bune și pe uscat și pe umed, rezistență bună pentru economie de carburant și un nivel scăzut de zgomot care îmbunătățește confortul

• ProTech HP– o anvelopă performantă, care reduce riscul de acvaplanare și oferă o stabilitate îmbunătățită și capacități excelente de frânare pe suprafețe umede

• TransTech II– stabilitate îmbunătățită, frânare pe distanțe scurte chiar și pe suprafețe umede, elimină bine apa de pe suprafața cauciucului și astfel reduce riscul de acvaplanare, este rezistență și are un nivel de zgomot redus

VIKING DE IARNĂ

• SnowTech II– aderență îmbunătățită și tracțiune bună pe zăpadă, dar și pe drum uscat, rezistență la rulare pentru o mai bună economie de carburant, rezistentă

• SnowTech Van– tracțiune îmbunătățită pe zăpadă și o mai bună dispersie a apei, pentru un risc scăzut de acvaplanare

CUM GĂSEȘTI VIKING CAUCIUCURI PRET BUN?

Dacă folosești un comparator de prețuri cum e cel de pe euro-cauciucuri, ai șanse maxime să identifici acele magazine românești care vând Viking anvelope pret bun. Pentru a găsi acel Viking anvelope pret optim pentru nevoile tale, este important să ai în vedere toate variabilele și nevoile tale ca șofer – pe ce tip de drumuri conduci cel mai des, cu ce viteză, ce condiții meteo sunt specific regiunii în care conduci și cum sunt drumurile, dar și ce stil de condus ai – preventiv sau mai sportiv.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 322
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 322
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus