Filtrul cautat

Anvelope Triangle

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE TRIANGLE

Producătorul de cauciucuri Triangle este chinez, deci în general vei găsi fără prea mare greutate Triangle anvelope pret foarte bun. Deși sunt aproape necunoscute în Europa, anvelopele Triangle sunt, conform producătorului, calitative și oferă o performanță optimă. Compania chineză care produce anvelopele Triangle există pe piață încă din 1976 și deci are în spate destul de mulți ani de experiență. În acest moment, Triangle produce mai mult de 700 de tipuri de cauciucuri radiale, care vin în peste 160 de dimensiuni. Cauciucurile Triangle sunt vândute în aproximativ 130 de țări de pe întreg globul.

Unul din exemple este TR 777, o anvelopă de iarnă cu un design special care mărește aderența, și deci eficiența la frânare și accelerare. Mai mult, se pare că acest model de Triangle cauciucuri preturi mici are și un nivel de zgomot redus și o tracțiune îmbunătățită, dar și o aderență sporită chiar și pe un carosabil acoperit de gheață.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE TRIANGLE IEFTINE?

Fiind fabricate în China, e destul de simplu să găsești Triangle cauciucuri pret mic, mai ales dacă consulți oferta mai multor magazine online sau offline. Pe euro-cauciucuri, ai la dispoziție foarte rapid prețurile oferite de magazine de top de pe piața românească, dar și un comparator de produse, pentru a te asigura că găsești cel mai bun cauciuc pentru mașina ta, la cel mai mic preț de pe piață.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 517
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 517
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus