Filtrul cautat

Anvelope Tracmax

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO TRACMAX

Marca de cauciucuri Tracmax face parte din grupul Shandong Yongsheng Rubber Group Co., Ltd., unul din cei mai mari producători de anvelope din China. Istoria companiei începe în 1986, iar acum, mai mult de 2000 de angajați lucrează la dezvoltarea produselor, care sunt prezente pe piețele auto din Europa și Statele Unite. Există modele destul de populare de Tracmax cauciucuri preturi bune, cum este Radial 102, recunoscute atât pentru prețul mic (trăsătură a mai tuturor anvelopelor produse în Asia) dar și pentru calitatea lor.

TRACMAX CAUCIUCURI PRET BUN – CE PROMIT ACESTE ANVELOPE?

Unul din cele mai importante beneficii comunicate de producătorul chinez în ceea ce privește calitatea anvelope auto Tracmax este nivelul redus de zgomot, care adaugă elemente importante unui confort sporit la volan. Datorită design-ului unic, aceste Tracmax cauciucuri pret mic reduc cantitatea de zgomot din timpul unei călătorii. În ceea ce privește aderența – comparând aceste anvelope cu alte mărci din aceeași categorie de preț, se pare că aceste cauciucuri nu oferă o aderență foarte bună, lipsindu-le acel design care să livreze o suprafață mare și un contact eficient cu drumul, acest lucru având un impact negativ și asupra tracțiunii.

ANVELOPE TRACMAX IEFTINE – CUM LE GĂSEȘTI?

Înainte să alegi marca de anvelope care îți oferă cel mai mic preț, trebuie să te informezi și să te asiguri că prețul acoperă totuși niște trăsături decente ale anvelopei. Pornind de la prioritățile pe care le ai – aici este recomandată o scurtă analiză asupra obiceiurilor pe care le ai la volan, asupra tipului de drum pe care circuli cel mai des, a vitezei cu care îți place să mergi, etc, poți apoi stabili top trei trăsături pe care viitoarea ta anvelopă trebuie să le aibă. O aderență bună, de exemplu, te va ajuta cam în orice situație și orice viteză și este una din trăsăturile foarte importante ale unei anvelope. Fie că circuli pe ploaie, în oraș sau pe autostradă, aderența bună va avea un impact pozitiv și asupra unei distanțe mici de frânare, va diminua riscul de acvaplanare și te va susține și în situații ca depășiri sau viraje. Tracmax anvelope pret mic sunt ușor de găsit dar e important să analizezi și ceea ce oferă o anvelopă ieftină. În acest sens, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri, pentru a analiza comparativ un model de Tracmax cauciucuri pret cu alte modele de anvelope la aceleași dimensiuni. Astfel, poți vedea ce promite fiecare anvelopă în termeni de etichete și standarde UE, indici de viteză, nivel de zgomot și clasă de viteză și te poți informa și asupra unor trăsături precum aderența sau durabilitatea. La final, poți consulta oferta mai multor magazine online românești, pentru ca prețul de achiziție să fie cel mai mic posibil.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 607
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 607
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus