Filtrul cautat

Anvelope Torque

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

CAUCIUCURI TORQUE

Dacă ești în căutarea unor anvelope auto Torque, trebuie să știi că această companie este prezentă în peste 40 de țări, având parteneriate de lungă durată cu producători și selleri din mai multe regiuni. Portofoliul Torque include anvelope destinate mașinilor personale, pentru camioane, camionete, dube și 4X4-uri. Printre cele mai cunoscute modele se află cauciucuri Torque TQ901, Torque TQ021, TQ022 dar și TQ AT701 (all terrain și off road, all season) sau TQ HT701 (touring, de vară).

Torque s-a impus pe piață datorită implementării unor linii inovatoare de design, dar și o bună înțelegere a nevoii șoferilor de a avea acces la anvelope la preț mic.

ANVELOPE TORQUE IEFTINE

Modelul de anvelope Torque TQ021 este special gândit pentru acei șoferi care nu beneficiază de un buget foarte mare însă au nevoie de performanțe medii ale cauciucurilor în sezonul cald. Cu TQ021 ai de-a face cu o anvelopă destul de solidă, care nu te va lăsa la greu – oferă nivele satisfăcătoare de tracțiune și e manevrabilă pe orice tip de suprafață – umedă sau uscată. Ca și design, există pe acest model îmbunătățiri pentru maximizarea eliminării apei – umeri deschiși, cu șanțuri circumferențiale adânci și destul de multe caneluri secundare și pentru a scurta distanța de frânare și a da o mai mare stabilitate direcției – o nervură continuă. Mai mult, o carcasă ranforsată îmbunătățește și oferă stabilitate rulării iar alte specificități de design, cum ar fi nervurile din blocuri orientate către exterior, reduc riscul de acvaplanare.

Un alt model de Torque cauciucuri pret foarte bun este TQ901, destinat vehiculelor 4X4. O gamă gândită special pentru a reprezenta o alternativă bună și ieftină pentru șoferii de 4X4. Dacă alegi acest tip de anvelopă Torque, ai de-a face cu un profil asimetric, construit din 3 nervuri centrale, umeri puternici, un cauciuc care te va susține printr-o distanță relativ scurtă de frânare dar și prin stabilitate și prindere bună în timpul unui viraj. La interior, carcasa cuprinde centuri din oțel și nailon, care înseamnă că este vorba de o anvelopă care te va susține și la drumuri făcute cu viteză mare.

CUM GĂSEȘTI TORQUE ANVELOPE PRET MIC?

Atunci când vrei să-ți iei anvelope noi cu care să-ți echipezi mașina, e important să ai în vedere și nevoile tale ca șofer, pe lângă limitele inerente de buget. Astfel, înainte să vezi oferta, e bine să stabilești cât de clar poți care sunt trăsăturile drumurilor pe care le faci cel mai des – ai nevoie de o pereche de anvelope care să te susțină la viteze mari? Ești un șofer preventiv sau mai degrabă îți place să faci manevre rapide și îți place să conduci sportiv? Toate aceste întrebări te vor ajuta să identifici clar trăsăturile anvelopei de care ai nevoie, care te va susține exact în punctele în care ai nevoie – rezistență la rulare, manevrabilitate, stabilitate, călătorii pe drum umed, etc.

Astfel, folosind comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri, nu trebuie să-ți faci griji că nu vei găsi Torque cauciucuri preturi foarte bune – vei analiza foarte rapid care e cel mai bun preț și cel mai bun magazin online pentru tine.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 328
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 328
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus