Filtrul cautat

Anvelope Sunny

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO SUNNY

Producătorul de Sunny anvelope pret bun este compania South China Tire & Rubber Co, companie care aparține de compania de stat Guangzhou Vanlead Group. Pe lângă marca Sunny, compania mai produce și mărcile Aptani și Wanli și este activă pe piața de anvelope încă din anul 1988. Producătorul chinez (ce aparține statului chinez) e unul din cele mai mari companii producătoare de cauciucuri din lume, cu o producție de peste 48 de milioane de anvelope ce are loc în trei fabrici mari de pe teritoriul Chinei. Distribuția de cauciucuri Sunny este făcută în mai mult de 120 de țări din lume. În ceea ce privește Sunny cauciucuri preturi, acestea sunt destul de mici, anvelopele chinezești fiind din cele mai ieftine de pe piață.

Producția de Sunny cauciucuri preturi bune include anvelope performante pentru camionete, anvelope de vară și de iarnă.

SUNNY CAUCIUCURI PRET BUN

Este cunoscut pe piața anvelopelor faptul că anvelopele fabricate în Asia sunt mult mai ieftine decât orice alte mărci. Acestea sunt potrivite pentru cei care nu au un buget mare legat de achiziția anvelopelor, însă e important să alegi acele anvelope care au totuși și trăsături relevante pentru mașina și stilul tău de condus.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE SUNNY IEFTINE

Înainte să-ți achiziționezi anvelope noi, o recomandare bună ar putea fi să setezi care sunt prioritățile – ce ai nevoie de la o anvelopă în termeni de trăsături și caracteristici. Fiecare obicei de condus (felul în care iei virajele sau felul în care obișnuiești să frânezi) sau variabile precum tipul de drum pe care conduci sau condițiile meteo în care conduci cel mai des pot fi adresate de caracteristici ale unei anvelope, precum un anumit indice de viteză, o anumită promisiune în termeni de distanță de frânare, stabilitate sau aderență. După această analiză, dacă ești în căutarea unor Sunny anvelope pret bun, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri și apoi poți analiza ofertele listate tot aici, oferte ce aparțin magazinelor online de anvelope.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 200
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 200
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus