Filtrul cautat

Anvelope Sunfull

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE AUTO SUNFULL

Sunful este o marcă de anvelope al producătorului chinez Hengfeng producător chinez, unul dintre cei mai mari din această țară, care este prezent în alte aproximativ 80 de țări. Producătorul și-a început activitatea în domeniul anvelopelor în 1995 și acum compania are un centru de producție care se întinde pe 1.6 km pătrați și mai mult de 6000 de angajați. Există patru fabrici ce aparțin Hengfeng, în Dongying, provincia Shandong, dintre care o fabrică TBR cu o capacitate anuală de producție de 4 milioane de anvelope, o fabrică PCR cu o producție anuală de 14 milioane de cauciucuri.

Hengfeng produce patru mărci de anvelope – Cachland, Hifly, Ovation, Mirage, Fesite și Sunful și se laudă cu facilități din cadrul fabricii care se ocupă de testarea produselor și echipamente care provin din Europa, Statele Unite și Japonia. Sunful este unul din cele mai importante branduri ale producătorului Hengfeng și vei găsi întotdeauna anvelope sunfull ieftine, acestea fiind produse cu gândul la limitările de buget al unui șofer.

SUNFULL CAUCIUCURI PRET

Dacă vrei Sunfull anvelope pret bun, trebuie să ai în vedere, înainte de preț, calitatea. Nu e o problemă să găsești online sunfull cauciucuri preturi foarte mici, deci e important să analizezi ceea ce îți oferă produsul și felul în care calitățile anvelopei alese te susțin la condus. Pentru acest scop, poți folosi comparatorul de preturi de pe euro-cauciucuri. Primul pas este să setezi criteriile de căutare – dimensiunile anvelopei și brandul, dar ai la dispoziție și alte variabile, dacă știi precis ce ai nevoie. Apoi, ai acces la lista de produse care corespund căutării tale și poți alege maxim 4 tipuri de anvelope cu trăsăturile dorite. Ca să iei decizia cea mai bună pentru tine, poți intra în pagina de comparare a produselor din shortlist. Astfel vei avea o imagine de ansamblu (ex. pret anvelope sunfull vs. pret anvelope altă marcă) unde vei putea compara atât prețul cât și clasa de consum, nivelul de zgomot sau clasa în care e încadrată anvelopa referitor la aderența pe carosabil umed. Prin acest mod, vei lua decizia bună nu doar la nivel de preț. Un alt detaliu care te ajută este și faptul că ai acces la oferta mai multor magazine online pentru același produs, astfel încât să alegi cel mai bun preț însă pentru acel produs care te ajută cel mai mult la volan în termeni de stabilitate, manevrabilitate, rezistență la rulare, etc.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 125
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 125
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus