Filtrul cautat

Anvelope Sumitomo

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE AUTO SUMITOMO

Producătorul de anveope Sumitomo este japonez, parte din grupul Sumitomo. Piața de desfacere a cauciucuri Sumitomo este Thailanda, China, Japonia și alte țări din Asia și nu numai. Producătorul se laudă cu o tracțiune optimă pe carosabil umed și uscat. Sumitomo Rubber Industries este unul din cei mai mari producători de anvelope din lume iar standardele japoneze construiesc o percepție de calitate superioară. Sumitomo anvelope pret bun sunt disponibile pentru mașini de pasageri, camionete, SUV-uri și camioane.

SUMITOMO CAUCIUCURI PRET BUN – MANEVRABILITATE RIDICATĂ

Categoria de anvelope Sumitomo HTR este reprezentată de modele de anvelope care livrează performanțe sport dar și manevrabilitate foarte bună, datorită inserțiilor de carbon din cauciuc dar și – conform producătorului – design-ului suprafeței anvelopei. Există modele all season UFP – Sumitomo HTR A/S P02, anvelope Sumitomo de vară și cele all season touring – Sumitomo Touring LSH și Sumitomo Touring LSV tire.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE SUMITOMO IEFTINE?

Dacă te-ai decis asupra mărcii Sumitomo pentru anvelopele noi cu care îți vei echipa mașina, trebuie să știi că stilurile Encounter și HTR au de obicei trăsături precum un design special al lateralelor cauciucului, o foarte bună aderență și o rezistență buna (patentul 2 în 1 pentru trăsăturile umerilor anvelopei) dar și o bună aderență pe carosabil umed și tracțiune optimizată, datorită compușilor de cauciuc și polimeri.

Găsești Sumitomo cauciucuri pret bun și în magazinele online românești și pentru a găsi cel mai bun produs, la cel mai ieftin cost, poți folosi comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri, unde vei vedea oferta bogată a magazinelor de anvelope dar vei putea analiza și trăsăturile diferitelor modele de cauciucuri Sumitomo.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 124
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 124
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus