Filtrul cautat

Anvelope Starfire

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

ANVELOPE AUTO STARFIRE

Mai multe tipuri de anvelope Starfire ieftine sunt produse în Europa, de câtre brandul international Cooper Tyres Europe. Conform producătorului, aceste anvelope sunt de o calitate bună și asigură siguranța și o bună manevrabilitate la volan. Acestea reprezintă o alternativă care corespunde limitărilor de buget la anvelopele fabricate în Asia, care în general sunt percepute ca fiind mai slabe.

TESTARE ANVELOPE STARFIRE

Starfire se mândrește cu grija pe care o alocă producției unor cauciucuri care să aibă ca principal scop siguranța. Un test, publicat pe site-ul companiei și derulat în America, poziționează Starfire foarte bine comparativ cu branduri de top. Modelul ales pentru acest test este 235/45R17, cel mai des întâlnit model pentru piața din SUA. Comparativ cu branduri precum Nankang, Hankook, Toyo, Bridgestone și Kumho, se pare că în urma testului derulat, Starfire a scorat mai bine la frânarea pe umed și uscat și la manevrabilitatea pe umed și uscat. Conform producătorului, distanța de frânare pe carosabil umed a fost cu 8,82 m mai mică în cazul cauciucului Starfire decât în cazul celorlalte mărci de anvelope.

CUM GĂSEȘTI STARFIRE ANVELOPE PREȚ MIC?

Dacă ești în căutarea unor Starfire cauciucuri prețuri mici, este simplu să folosești comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri. Trebuie doar să introduci dimensiunile de cauciucuri dorite iar apoi să analizezi care sunt acele magazine care îți oferă produsul la cel mai mic preț. Vei găsi cu siguranță Starfire cauciucuri pret mic, fiindcă ai de-a face cu o marcă de anvelope relativ ieftină, însă cel mai important lucru este ca aceste anvelope să fie potrivită stilului și obiceiurilor tale de condus. Între anvelope există mari diferențe la nivel de capacitate de frânare, compoziție de cauciuc, linii de design care oferă anumiți parametri de stabilitate în viraje, manevrabilitate și rezistența la rulare. Un alt detaliu important este să ai grijă și la consumul de carburant – există multe anvelope care sunt gândite astfel încât să te ajute să economisești combustibil. Toate aceste promisiuni ale producătorilor de anvelope trebuie să fie bine acordate la nevoile tale ca șofer – aici putem discuta inclusiv de obișnuințe precum tipul de drum pe care circuli mai des (autostradă, drum de țară, drum de oraș, drum national) sau condițiile meteo din regiunea în care locuiești.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 24
vedeți mai multe 4
a anumitor produse 24
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus