Filtrul cautat

Sonar Anvelope

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

ANVELOPE SONAR

Producătorul de cauciucuri Sonar este asiatic – producția acestor anvelope are loc în China iar distribuția, în mai multe țări din Europa și America de Nord. Față de multe din celelalte companii producătoare de anvelope, care în ultimii 10 ani și-au transferat producția în fabrici din China, Sonar cauciucuri pret mic sunt printre cei mai vechi care produc cauciucuri în regiune (de 25 de ani), drept pentru care experiența lor este relevantă.

Există Sonar anvelope pret bun și pentru mașini de pasageri, SUV-uri, dube și alte tipuri de vehicule, iar printre trăsăturile relevante ale acestor cauciucuri sunt durabilitatea, riscul scăzut de acvaplanare și stabilitatea, conform producătorului.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE SONAR IEFTINE?

Înainte de a alege orice marcă de cauciucuri, e recomandat să faci o listă cu trăsăturile prioritare pe care trebuie să le aibă viitoarele tale anvelope. Totul, în funcție de obiceiurile pe care le ai la volan (de exemplu, dacă te-ai obișnuit să frânezi din scurt, ai putea avea nevoie de o anvelopă care să aibă o distanță mică de frânare, astfel încât să fii mereu în siguranță) dar și de condițiile meteo (ale regiunii, ale sezonului etc.) și chiar și de tipul de drum pe care circuli cel mai des (autostradă vs. drum de oraș). Vei găsi cu siguranță Sonar cauciucuri preturi bune, mai ales datorită faptului că pe euro-cauciucuri apar oferte de la mai multe magazine online.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 2
a anumitor produse 2
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus