Deschideti filtrul

Dimensiunea anvelopei

Index

Preț

lei
pana la
lei

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Zeige alles

Marca

Zeige alles

Silverstone – anvelope din Malaysia

Celebrul producător de anvelope Silverstone ofera, printre altele, anvelopele cel mai frecvent utilizate pentru motocicletele de curse. Dar aceasta nu este singura lui marca. El este unul dintre liderii de piață în dezvoltarea anvelopelor care oferă siguranta si confort la cel mai mare nivel chiar sin conditii climatice deosebite de umiditate si temperatura.

Silverstone- O capodopera de cercetare inginereasca

Politica vizionara a producatorului malezian este înaintea multor altor producatori de anvelope. El știe deja cerintele consumatorilor de mâine. Asa incat cu greu ar putea fi gasita o anvelopă care sa nu fie in atentia inginerilor de la Silverstone in vedera dezvoltarii. Există, de exemplu, anvelope radiale cu insertie de oțel sau anvelope low-profile. Odată cu dezvoltarea masinilor de teren si compania Silverstone cu anvelopele pentru autoturisme si masini de teren conteaza demult printre liderii de piata cei mai de succes și, de asemenea, isi consolidează poziția în Europa.

De la foarte bine la bine sunt rezultatele excelente ale testelor anvelopelor de vara Silverstone

Una din anvelopele de vara Silverstone cu rezultate excelente si bune la teste, este anvelopa Kruizer NS 500. Specializată în anvelope de vara , pot fi folosite si in ierni blânde. Simetria profilelor de pe banda de rulare a anvelopelor permite o rulare liniștită și placuta, atat pe drum uscat cat si carosabil umed. Tehnologia Micro-beta-silica oferă o tracțiune excelentă anvelopei Silverstone Kruizer NS 700. Totodată, rezistența la rulare este redusă. Acest lucru permite o deplasare liniștită și plăcută. Performanța fata de mediu a masinii este crescută. Pe carosabil umed profilele sinusoidale dispuse simetric pe benda de rulare asigura o aderență maximă și de calitate precum si un zgomot redus, prin 3 canale principale asigura evacuarea rapida a apei. Nu numai aceasta, dar si alte modele de anvelope Silverstone de vară și de iarnă asigura un standard ridicat de siguranță și manevrabilitate.

Pentru șoferii entuziaști producătorul de anvelope Silverstone ofera cel mai mare confort și siguranța prin anvelope pentru orice sezon.

Mai mult…

Cauciucuri Silverstone

Mai mult…
Filtrul cautat:
  • producator: Silverstone

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 3
a anumitor produse 3
Ist eine bezahlte Anzeige

Pagina clasica de web