Filtrul cautat

Anvelope Semperit

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO SEMPERIT

Semperit este un producător de anvelope din Austria care a deschis, în 1850, prima fabrică de produse de cauciuc din Europa. Producția de cauciucuri Semperit pentru mașini a început în 1900, urmată, 20 de ani mai târziu, de producția de anvelope Semperit pentru camioane. În 1936, producătorul introduce prima sa anvelopă de iarnă, cu numele Goliath, apoi începe, în 1967 dezvoltarea anvelopelor radial. În 1985, compania este integrată în grupul Continental iar în 1985 produce prima anvelopă de iarnă direcțională, de viteză, denumită “Direction-Grip”.

ANVELOPE SEMPERIT PENTRU VARĂ

Momentan, anvelopele de vară produse de Semperit sunt incluse în categoriile "Comfort-Life 2", " Speed-Life " și "Van-Life". Prima categorie de Semperit anvelope pret bun, Confort Life 2, sunt distincte datorită unui design al cauciucului care îmbunătățește performanțele la frânare pe carosabil umed. Mai mult, atenția acordată canelurilor de pe suprafața cauciucului au dus și la scăderea riscului de acvaplanare.

A doua categorie de anvelope de vară, Speed – Life este caracterizată printr-un confort ridicat iar cea de-a treia categorie, Van Life, este destinată dubelor și camionetelor mici și oferă manevrabilitate ridicată și o tracțiune optimă.

SEMPERIT CAUCIUCURI PRET BUN – CATEGORIA ANVELOPE DE IARNĂ

Categoriile de anvelope Semperit de iarnă sunt Speed Grip 2, Master Grip și Van Grip, care completează oferta producătorului cu o promisiune bună pentru condițiile sezonului rece. Categoria de modele de cauciucuri Semperit Speed Grip 2 are trăsături ca stabilitate crescută, aderență bună pe zăpadă și gheață, totul datorită design-ului suprafeței anvelopei. O aderență optimă și deci o siguranță peste medie la volan, atunci când conduci pe suprafețe înghețate sau acoperite de zăpadă, este promisă și de a doua categorie – Master Grip, destinată vehiculelor middle class. Și camionetele au la dispoziție o categorie de Semperit cauciucuri preturi bune – Van-Grip, cu o tracțiune îmbunătățită și trăsături optimizate pentru condusul pe timp de iarnă.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE SEMPERIT IEFTINE

Înainte de a te decide asupra mărcii de cauciucuri pe care să o alegi pentru echiparea mașinii, e important să pornești de la o mică analiză asupra nevoilor tale ca șofer și asupra obiceiurilor pe care le ai la volan. Condițiile meteo din regiunea în care locuiești sau conduci, tipul de drum pe care circuli cel mai des (autostradă vs. drumuri în interiorul orașului), dar și obiceiurile pe care le ai referitoare la manevre (viraje din scurt, nepăstrarea distanței de siguranță între mașini sau frânarea în ultimul moment) sunt indici importanți, după care poți prioritiza trăsăturile anvelopei pe care o echipezi pe mașină. Pentru a găsi cel mai bun preț pentru cele mai relevante trăsături/ optimizări ale unei anvelope, poți folosi comparatorul de pe euro-cauciucuri și apoi poți analiza, tot aici, ofertele magazinelor online.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 524
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 524
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus