Filtrul cautat

Anvelope Sava

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO SAVA – ISTORIA COMPANIEI

Dacă te gândești să alegi cauciucuri Sava pentru a-ți echipa mașina și cauți mai multe informații despre producător, trebuie să știi că Sava este o subsidiară a Goodyear Company. Producătorul de anvelope Sava a început în Slovenia și a devenit unul din cei mai importanți furnizori de cauciucuri auto în zona Europei Centrale dar a intrat și pe piețe din afara Europei.

ANVELOPE SAVA ESKIMO

Una din cele mai cunoscute anvelope realizate de Sava este Eskimo S3+, cu trăsături precum aderența excelentă sau o distanță de frânare redusă. Un model din cauciucuri Sava de iarnă, care poate fi folosită la mașinile de pasageri. Oferă aderență bună indiferent dacă drumul pe care circuli este acoperit de zăpadă sau umed și poate să ofere o tracțiune îmbunătățită și pentru drum și off road. În ceea ce privește standardele EU, are o aderență de clasa C și bune atribute referitoare la economia de combustibil. Confortul crescut, prin nivelul de zgomot redus, de numai 68 dB este o altă trăsătură bună a acestui model din categoria Sava cauciucuri preturi corecte.

CE ALEGI PENTRU IARNĂ? ANVELOPE SAVA PRET VS CALITATE

În realizarea modelului de cauciuc Sava Eskimo S3+ se folosesc mai multe tipuri de tehnologii avansate, astfel încât acestea să fie optimizate pentru folosirea în timpul sezonului rece – conform producătorului. O altă informație cu care se laudă Sava este mixul de cauciuc, care oferă o rezistență bună și o aderență pe măsură. Prezența compoziției de silica păstrează anvelopa Sava flexibilă și suplă chiar la temperaturi foarte mici și astfel cauciucul reușește să-și păstreze aderența în sezonul rece. O altă componentă a cauciucului din modelul Eskimo S3+ este responsabilă pentru o distanță relativ scurtă de frânare, pe când design-ul suprafeței anvelopei oferă calitatea tracțiunii. Design-ul suprafeței (caneluri și șanțuri pe cauciuc) asigură o rapidă eliminare a apei, dar și a noroiului sau a zăpezii.

CUM SĂ GĂSEȘTI ANVELOPE SAVA IEFTINE

În primul rând, e important să ai la dispoziție tabloul de ansamblu înainte să te decizi asupra mărcii și trăsăturilor unei anvelope. De exemplu, este relevant pentru a-ți alcătui acest tablou să analizezi propriul stil de condus – cum iei virajele, cum manevrezi mașina, cât de repede preferi să mergi sau cum obișnuiești să frânezi. Apoi, un următor pas este să identifici tipul de traseu pe care mergi cel mai des – una e să mergi zilnic pe autostradă, alta să scoți mașina din parcare doar în weekend-uri. Decizia efectivă asupra trăsăturilor anvelopei trebuie să vină să susțină acest tablou de ansamblu. De exemplu, dacă obișnuiești să mergi pe autostradă, cu o viteză mai mare, ai nevoie de niște anvelope mai rezistente la uzură. Dacă îți place să mergi cu viteză sau obișnuiești să frânezi din scurt, e necesar să cauți să îmbunătățești stabilitatea mașinii, calitate pe care unele anvelope ți-o pot oferi.

După ce ai identificat nevoile tale și ale mașinii relativ la viitoarele perechi de încălțări ale mașinii și dacă te-ai decis la brandul Sava, poți folosi comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri, pentru a găsi anvelope Sava pret bun. Există cu siguranță Sava cauciucuri pret mic sau pneuri Sava ieftine, este un brand calitativ dar situat într-o categorie de preț rezonabilă.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 324
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 324
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus