Filtrul cautat

Anvelope Sailun

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ORIGINI ANVELOPE AUTO SAILUN

Sailun este un producător de anvelope din China, care produce cauciucuri Sailun pentru piața auto din Europa și America de Nord. Modelele de anvelope Sailun ieftine sunt destul de cunoscute pe piața globală pentru calitatea lor, raportat la prețul mic la care sunt disponibile în magazinele online și offline. Mulți cumpărători sunt destul de încântați de aspectul vizual al anvelopelor și design-ul lor, iar prețul mic, din categoria Buget convinge destui șoferi să folosească această marcă chinezească. În general, cauciucurile produse în Asia au o calitate destul de slabă însă trecând prin standardele UE, acestea sunt echipate pe foarte multe mașini, totul datorită confortului mare datorat prețului.

Alte informații legate de cauciucuri Sailun – compania are mai multe centre de research și dezvoltare a produselor în care se găsesc și fabricile efective, dar și parteneriate de dezvoltare, cum este cel cu Universitatea din Qingdao. Acest lucru (producția în China) permite ca Sailun anvelope pret să fie atât de mic.

TRĂSĂTURI SAILUN CAUCIUCURI PRET MIC

Producătorul chinez se laudă cu câteva trăsături foarte valoroase ale anvelopei, cum ar fi stabilitatea și aderența crescută. Zgomotul mic la rulare este încă un detaliu pe care compania chineză se pare că a îmbunătățit-o. Siguranța este un alt atribut (datorat stabilității și aderenței comunicate de producător) pentru care Sailun pare a fi o anvelopă de încredere. Există Sailun cauciucuri pret bun la dimensiuni de 15 până la 18, destinate mașinilor SUV sau celor sport. Se pare că există și câteva calități ale cauciucului care măresc tracțiunea, calități care țin de compoziția acestuia.

Pentru a-ți păstra anvelopele într-o stare cât mai bună, este necesar să ai grijă să ai pneurile umflate conform cu standardul, să îți echilibrezi roțile periodic și în general să treci, într-o vizită scurtă, pe la atelierul auto, înainte să pleci la un drum mai lung. Un alt lucru bine de știut este ca atunci când uzura a avansat și înălțimea canelurilor de pe anvelopă este mai mică de 1.6 centimetri, aceasta trebuie înlocuită.

CUM SĂ GĂSEȘTI ANVELOPE SAILUN LA PREȚ BUN

Deși Sailun cauciucuri pret mic sunt foarte atractive, înainte să achiziționezi orice echipare a mașinii trebuie să-ți analizezi cu atenție nevoile ca și șofer. Există foarte multe variabile la care trebuie să ai grijă, în afară de cea evidentă reprezentată de preț, pentru a găsi cel mai bun produs pentru mașina ta. De exemplu, un șofer care conduce foarte mult pe autostradă, care face drumuri lungi va avea alte nevoi în ceea ce privește calitatea anvelopelor (stabilitatea în viraje, aderența, rezistența la uzură fiind doar câteva din acestea) față de un șofer care conduce doar în oraș, doar în weekend sau face în general drumuri puține și scurte.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 739
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 739
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus