Filtrul cautat

Anvelope Roadstone

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 239
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 239
Ist eine bezahlte Anzeige

ANVELOPE ROADSTONE

Marca de cauciucuri Roadstone este deținută de producătorul corean de anvelope Nexen. Trei din fabricile în care se produc aceste cauciucuri sunt localizate în Yangsan și Changnyeong (Coreea) și Qingdao (China). Producătorul comunică dezvoltarea mărcii Roadstone anvelope pret bun ca fiind una excelentă, cu o creștere remarcabilă pe piață și cu o prezență a mărcii în peste 100 de țări din lume. Ca majoritatea anvelopelor fabricate în Asia, este garantat Roadstone cauciucuri pret mic, însă în acest caz, producătorul fiind unul din cei cunoscuți pe piață, există și o calitate decentă a produselor.

Există anvelope Roadstone de vară, de iarnă și all season, dar și o ofertă bogată în ceea ce privește dimensiunile. Producătorul se laudă cu o aderență foarte bună, chiar și pe carosabil umed dar și cu un design special al suprafeței de contact cu șoseaua, care asigură o bună aderență.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE ROADSTONE IEFTINE?

Dacă te-ai decis la această marcă pentru noile tale anvelope, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. Prin intermediul acestuia, poți compara până la 4 Roadstone cauciucuri preturi diferite – pe o pagină separată, vei putea analiza indicii și etichetele UE și prețurile fiecăreia. Mai mult, pentru fiecare produs ai la dispoziție mai multe oferte diferite, din partea magazinelor offline de top de pe piața românească, astfel încât să alegi produsul cel mai bun, la cel mai mic preț de pe piață.

In sus