Filtrul cautat

Anvelope Radburg

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

Categoria de prețuri

ANVELOPE AUTO RADBURG – PRODUSE ÎN ROMÂNIA

Găsești anvelope radburg ieftine destul de rapid online. Compania produce cauciucuri reșapate și reconstruite în România, dar și noi, toate vândute sub marca Radburg. Producția e impresionantă – mai mult de 1500 de anvelope pe zi pentru mașini de pasageri, suv-uri, mașini comerciale și 200 de anvelope de camion pe zi. Radburg e una din cele mai mari fabrici de reconstrucție de anvelope din Europa.

RADBURG POWER

Producătorul se laudă cu anvelope fabricate la cele mai înalte standarde, cu un foarte precis proces de inspecție și o bună calitate a cauciucului din care sunt fabricate produsele.

Un exemplu este modelul Power, un model de Radburg anvelope pret bun, special proiectat pentru a susține un indice înalt de viteză pentru șoferii care au mașini puternice, chiar și pe carosabil umed sau condiții meteo nefavorabile, cum ar fi ploile și aversele. Un alt beneficiu al acestui model de anvelopă este diferența mare de economie, cu performanțe satisfăcătoare pe carosabil. Variantele de Radburg cauciucuri pret corect sunt realizate din materiale utilizate de producătorii de top, iar carcasa trece printr-un proces foarte riguros de verificare a calității, pentru a livra pieței cauciucuri sigure și rezistente.

O ISTORIE DE 15 ANI

Radburg este unul din cei mai mari colectori, companii de reconstrucție de anvelope și deci de reciclare a acestora, dar și dealeri de anvelope noi sau folosite. Mai ales în ceea ce privește anvelopele de mașini mari (mașini de transport, agricole sau industriale), care sunt mult mai scumpe decât cauciucurile pentru mașini personale, Radburg poate fi o sursă bună fie de anvelope folosite, fie de anvelope reșapate sau reconstruite.

RADBURG CAUCIUCURI PRETURI

Carcasele pentru anvelope sunt disponibile în stocuri mari – atât în Elveția cât și în România, dar Rasburg are parteneriate și cu alte companii din Europa care colectează cauciucuri. Prețurile sunt abordabile, astfel încât poți folosi cu încredere comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri pentru a analiza produsele disponibile și pentru a decide informat care este cea mai bună anvelopă pentru mașina ta.

Pentru selectia dvs nu mai sunt produse disponibile.

Aici gasiti cele mai interesante produse!

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 58277
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 58277
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus