Filtrul cautat

Anvelope Radar

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE RADAR

Producătorul de cauciucuri Radar este Omni United, o companie fondată în 2003 în Singapore. Mărcile de anvelope deținute de Omni United sunt Radar, Patriot, Corsa și distribuie și alte mărci cunoscute – Timberland, American Tourer, Roadlux, Birla și Speedways. Compania are parteneri de producție în Statele Unite, China, India, Indonezia și Tailanda. Considerată “Ikea anvelopelor”, Omni United vinde aproximativ 5 milioane de Radar cauciucuri preturi bune annual, în peste 80 de țări.

ANVELOPE RADAR IEFTINE

În 2013, Radar cauciucuri pret bun au fost declarate marca numărul 1 Carbon Neutral. Sub marca Radar există peste 800 de modele de anvelopă, disponibile în peste 35 de tipuri de design. Există Radar anvelope pret bun pentru mașini de pasageri, SUV-uri, dube, camionete, camioane și autobuze, dar și cauciucuri destinate vehiculelor off-road.

În ceea ce privește anvelopele Radar de vară, producătorul promite eficiență la viraje și un control sporit asupra vehiculului. Mai mult, anvelopele Radar promit o tracțiune excelentă, aderență bună și au un risc scăzut de acvaplanare dar și o stabilitate bună, chiar și în condiții de viteză mai mare.

Dacă ești în căutarea unor anvelope Radar la un preț bun, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. Acolo poți introduce până la patru modele de anvelopă și vei avea pe o singură pagină informații despre fiecare, pe care le poți compara pentru a lua cea mai bună decizie pentru mașina ta.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 445
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 445
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus