Deschideti filtrul

Dimensiunea anvelopei

Index

Preț

lei
pana la
lei

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Zeige alles

Marca

Zeige alles

Opțiuni suplimentare

Constructie

ANVELOPE RADAR

Producătorul de cauciucuri Radar este Omni United, o companie fondată în 2003 în Singapore. Mărcile de anvelope deținute de Omni United sunt Radar, Patriot, Corsa și distribuie și alte mărci cunoscute – Timberland, American Tourer, Roadlux, Birla și Speedways. Compania are parteneri de producție în Statele Unite, China, India, Indonezia și Tailanda. Considerată “Ikea anvelopelor”, Omni United vinde aproximativ 5 milioane de Radar cauciucuri preturi bune annual, în peste 80 de țări.

ANVELOPE RADAR IEFTINE

În 2013, Radar cauciucuri pret bun au fost declarate marca numărul 1 Carbon Neutral. Sub marca Radar există peste 800 de modele de anvelopă, disponibile în peste 35 de tipuri de design. Există Radar anvelope pret bun pentru mașini de pasageri, SUV-uri, dube, camionete, camioane și autobuze, dar și cauciucuri destinate vehiculelor off-road.

În ceea ce privește anvelopele Radar de vară, producătorul promite eficiență la viraje și un control sporit asupra vehiculului. Mai mult, anvelopele Radar promit o tracțiune excelentă, aderență bună și au un risc scăzut de acvaplanare dar și o stabilitate bună, chiar și în condiții de viteză mai mare.

Dacă ești în căutarea unor anvelope Radar la un preț bun, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. Acolo poți introduce până la patru modele de anvelopă și vei avea pe o singură pagină informații despre fiecare, pe care le poți compara pentru a lua cea mai bună decizie pentru mașina ta.

Mai mult…

Aici Radar Anvelope comparati preturile

Mai mult…
Filtrul cautat:
  • producator: Radar

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 24
vedeți mai multe 4
a anumitor produse 24
Ist eine bezahlte Anzeige

Pagina clasica de web