Filtrul cautat

Anvelope Petlas

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO PETLAS

Petlas Tyres e un producător de anvelope cu o calitate premium. Compania a apărut în 1976 și a fost încă de la început producătorul de cauciucuri cel mai prietenos cu mediul, timp de peste 40 de ani. Cauciucuri Petlas sunt cunoscute pentru calitatea anvelopelor pentru mașinile passenger și SUV, dar au lansat pe piață și anvelope pentru utilaje agricole sau mașini industriale.

Fabricate dintr-un cauciuc de cea mai bună calitate și lucrate cu ajutorul tehnologiei FMEA, Petlas cauciucuri pret bun vin în mai multe dimensiuni și modele. De la cele Petlas anvelope pret optim pentru pasageri până la cauciucurile destinate mașinilor industriale, ai la dispoziție o ofertă bogată, printre care sigur vei găsi un tip de anvelopă bună pentru mașina ta.

Lățimea ofertei de anvelopă Petlas pornește de la 155 și ajunge până la 235, fiind realizată cu tehnologia Dual Rib, pentru a oferi cea mai bună aderență pe zăpadă. O altă tehnologie care este folosită la realizarea Petlas anvelope pret corect este Fine Silica Technology, care oferă o stabilitate laterală mai bună și crește standardele de siguranță.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE PETLAS IEFTINE?

Fiind vorba de un brand global, destul de cunoscut, vei fi surprins să găsești Petlas cauciucuri preturi foarte bune. Ca să alegi modelul potrivit, îți recomandăm să începi cu o scurtă analiză a stilului tău de condus. E important să alegi anvelopa pe care să o echipezi pe mașină astfel încât să te susțină cât mai bine la viraje, la frânare și la celelalte manevre. În același timp, o anvelopă bună este o investiție în confortul tău la volan. Mai e important ce obiceiuri ai căpătat la condus – dacă iei virajele încet sau mai degrabă cu viteză, dacă te-ai obișnuit să frânezi din timp sau lași frâna pentru ultimul moment, toate acestea reprezintă detalii pe care e foarte bine să le ai în vedere atunci când ești în căutarea unor anvelope noi.

Un alt impact asupra deciziei tale referitoare la anvelope este regiunea în care conduci și drumurile pe care mergi cel mai des. De exemplu, dacă locuiești la munte și iarna e mai dificilă, ai nevoie de niște anvelope trainice, cu o bună aderență pe zăpadă și gheață. În oraș probabil că situația ar putea fi alta, în care cauciucurile tale trebuie să fie mai degrabă construite astfel încât să funcționeze optim pe asfalt umed sau cu gheață. Altă variabilă de avut în vedere este tipul de drum pe care mergi cel mai des – de exemplu, dacă mergi zilnic pe autostradă, vei avea nevoie de niște anvelope foarte rezistente, iar dacă ieși mai degrabă în weekend cu mașina și nu prea ieși des din oraș, rezistența cauciucului poate fi una în parametri normali.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 532
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 532
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus