Filtrul cautat

Anvelope Ovation

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO OVATION

Marca de cauciucuri Ovation aparține producătorului chinez Hengfeng Tires, care mai produce cauciucuri chinezești sub mărcile Hifly, Sunfull, Mirage, Ushield, Cachland și Hengfeng. Producătorul din China este unul din cei mai cunoscuți atât la nivel local cât și la nivel global, mai ales datorită prețurilor foarte mici, specifice produselor fabricate în China.

TRĂSĂTURI OVATION ANVELOPE PRET MIC

Producătorul comunică mai multe trăsături ale anvelopelor Ovation ca fiind de o calitate bună – design-ul suprafeței anvelopei este special realizat cu caneluri circumferențiale, pentru a asigura o bună eliminare a apei, atunci când circuli pe ploaie abundentă. Un alt beneficiu comunicat de producătorul Hengfeng este aderența, dar și o rezistență crescută la uzură.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE OVATION IEFTINE?

Înainte de a te decide asupra unei anumite mărci de anvelope, este bine să îți prioritizezi nevoile referitoare la această echipare. Adică, să analizezi foarte scurt care sunt obiceiurile tale în ceea ce privește condusul mașinii – poți să conduci foarte des pe autostradă, caz în care ai nevoie de o anvelopă care să susțină o viteză mai mare dar și de o stabilitate crescută atunci când mergi mai repede. Dacă nu ieși mereu din oraș cu mașina și o folosești mai degrabă pentru drumurile din interiorul orașului, atunci poți alege o anvelopă care să îți îmbunătățească distanța de frânare și care să aibă o rezistență bună la rulare. Alte variabile pe care este bine să le ai în vedere atunci când faci această analiză mai sunt – condițiile meteo din regiunea în care circuli cel mai des, obișnuințele tale ca șofer (ex. viraje din scurt, depășiri, condusul mai puțin preventiv, faptul că îți place să mergi mai degrabă cu viteză, etc.). Dacă după ce ai făcut această analiză te-ai decis la marca chinezească Ovation cauciucuri preturi mici, trebuie să știi că nu vei întâmpina mari probleme în a găsi această marcă de anvelope la magazinele online sau offline. Ovation cauciucuri pret bun mai poți găsi și dacă folosești comparatorul de prețuri și produse de pe euro- cauciucuri. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 342
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 342
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus