Filtrul cautat

Anvelope Nordexx

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE AUTO NORDEXX

Marca de anvelope Nordexx aparține NDI Group A/S, unul din cei mai mari distribuitori de anvelope din nordul Europei. Grupul (care are și marca de cauciucuri Nordexx) are o istorie de 45 de ani pe piață și mai produce și vinte și jante și roți auto.

ISTORIA PRODUCĂTORULUI DE NORDEXX CAUCIUCURI PRETURI BUNE

Încă de la înființare, în 1970, NDI a avut filiale în mai multe țări precum Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Germania și China. În acest moment, sediul companiei este în Danemarca. Afacerile NDI implică atât distribuția de anvelope (mai multe mărci) printre care și label-ul privat Nordexx, cât și reșaparea de anvelope dar și servicii auto, printr-un lanț de ateliere (acum în regim de franchiză) în zona Europei de Nord. Nordexx anvelope pret nu este unul mare, însă calitatea nordică este percepută pozitiv la nivelul pieței auto, mai ales în ceea ce privește modelele pentru sezonul rece.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE NORDEXX IEFTINE?

Înainte să iei o decizie asupra mărcii de anvelope noi pe care le vei monta pe mașină, e recomandat să faci o scurtă analiză asupra obiceiurilor tale de condus. Astfel, vei prioritiza trăsăturile noii anvelope – ce ai absolută nevoie și ce este de dorit dar nu necesar, totul în bugetul pe care îl ai la dispoziție. Indicii la care trebuie să fii atent sunt – tipul de drum pe care circuli cel mai des (ex. autostradă versus drum în interiorul orașului), condițiile meteo din regiunea în care locuiești (poate fi vorba de ploi puternice sau de temperaturi peste medie) dar și obiceiurile pe care le-ai căpătat la volan (viraje din scurt, frânare în ultimul moment, etc.). Fiecare din aceste variabile poate fi adresată de o anumită trăsătură a anvelopei – indice de viteză, rezistență la rulare, un anumit compus de cauciuc, design-ul suprafeței cauciucului (pentru o eliminare bună a apei), aderența, stabilitatea în viraje, etc.

Dacă te-ai hotărât și ești în căutarea unor Nordexx cauciucuri pret bun, poți folosi comparatorul de produse de pe euro- cauciucuri. Tot acolo, ai la dispoziție mai multe oferte din partea magazinelor online românești care vând modelul respectiv, astfel încât să poți alege cel mai bun preț pentru tine.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 126
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 126
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus