Filtrul cautat

Anvelope Nankang

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO NANKANG

Nankang Rubber Tire Corp este un producător din Taiwan, cu fabrici de cauciucuri în Nankang și Hsifung, dar din 2003, compania a început să producă anvelope și în China. În portofoliul companiei de cauciucuri Nankang mai intră și anvelope pentru alte categorii, specializate, în afară de mașinile personale sau mici. În 2006, compania a câștigat o parte importantă din venituri din America (35%) și din Europa (32%), deci extinderea în aceste regiuni a fost unul din scopurile pe termen scurt.

Nankang cauciucuri preturi mici sunt specifice anvelopelor produse în Asia, despre care se spune, comparat cu produsele mărcilor de top (din gama de lux) că reprezintă un compromis la calitate, totul pentru un preț cât mai mic.

Producătorul de anvelope Nankang comunică o manevrabilitate optimă în ceea ce privește anvelopele, atât pe drum umed cât și pe carosabil uscat, un design care facilitează eliminarea apei și un pattern al suprafeței de cauciuc care minimizează fricțiunea, mărește aderența și micșorează zgomotul emis la rulare.

Nankang anvelope pot fi o soluție bună pentru acele situații în care bugetul nu permite mai mult, însă trebuie avut în vedere că și calitatea anvelopei este importantă.

CUM ALEGI NANKANG ANVELOPE PRET BUN

În general, anvelopele fabricate în Asia sunt ieftine și ușor de găsit, atât în magazinele online cât și în cele offline. Deci nu vei întâmpina dificultăți în a găsi anvelope Nankang ieftine.

Importante sunt acele funcționalități și trăsături ale anvelopelor de care ai nevoie ca șofer, pentru a-ți susține obiceiurile de condus. De exemplu, indiferent de experiența pe care o ai la volan, poți identifica acele puncte cheie în care nu conduci chiar ca în școala de șoferi. De exemplu, dacă conduci mai degrabă în oraș și nu obișnuiești să păstrezi mereu distanța de siguranță față de mașina din fața ta, probabil că poți achiziționa o anvelopă cu un indice de viteză mai mic, dar care să fie performantă în ceea ce privește distanța de frânare mică și aderența în diferite condiții meteo.

O altă variabilă pe care o poți susține cu ajutorul unui produs bine calibrat este vremea în regiunea în care locuiești și conduci. De exemplu, dacă iarna este mai dură în regiunea în care ești iar tu locuiești în afara orașului, unde drumurile de acces nu sunt deszăpezite la fel de des ca în oraș, te-ar putea salva din multe situații o pereche de anvelope construite special pentru drumul pe zăpadă sau gheață.

După ce ai aflat care sunt acele caracteristici ale anvelopelor de care ai absolută nevoie și te-ai hotărât la Nankang cauciucuri pret mic, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. Poți compara până la patru modele de anvelope pentru a găsi Nankang cauciucuri preturi foarte bune. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1674
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 1674
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus