Filtrul cautat

Anvelope Mitas

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO MITAS

Mitas este o marcă de cauciucuri ce aparține unui producător ceh, o marcă ce se concentrează pe anvelope off-road (agricultură, industrial, motociclete). Istoria cauciucuri Mitas începe în 1930, când producția de anvelope a început la Praga, apoi în Zlin. În momentul actual, Mitas are trei fabrici în Cehia, una în Serbia și o fabrică în Charles City, Iowa, Statele Unite. Distribuția Mitas anvelope pret bun este și ea extinsă în 14 țări, inclusiv în Statele Unite. Producătorul de anvelope Mitas are două mărci – Mitas și Cultor și este una din companiile de top din categoria anvelopelor pentru utilaje agricole și utilaje de construcții. Mitas este în acest moment membru al grupului suedez Trelleborg Group.

ANVELOPE MITAS PENTRU UTILAJE AGRICOLE

Mitas se concentrează pe producția de cauciucuri pentru tractoare și alte utilaje agricole, pe anvelope destinate utilajelor industriale și pentru motociclete. În 2012, aproximativ 70% din veniturile Mitas s-au datorat domeniului agricol, 23% din vânzarea de cauciucuri pentru utilaje industriale și restul, cel mai mic procent, din cauciucurile destinate motocicletelor. Există și cauciucuri Mitas pentru aeronave.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE MITAS IEFTINE?

În mod evident, anvelopele pentru utilaje agricole sunt mult mai scumpe decât cele pentru mașini mici. De aceea, investiția trebuie făcută cu atenție, pentru a optimiza costurile pe termen lung. O anvelopă ieftină nu este neapărat una bună. Pentru a găsi Mitas cauciucuri pret mic dar și pentru a identifica cel mai bun produs (în funcție de etichetele UE, indicii de viteză și alte variabile), euro-cauciucuri îți pune la dispoziție comparatorul de produse, un instrument care poate fi de ajutor. Altfel, pentru a găsi Mitas cauciucuri preturi bune, ai la dispoziție, tot pe euro-cauciucuri, ofertele celor mai importante magazine online de pe piața din România. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 474
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 474
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus