Filtrul cautat

Anvelope Minerva

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO MINERVA

Dacă alegi anvelope Minerva, ai la dispoziție niște cauciucuri din categoria Budget, care sunt fabricate în Asia și sunt vândute pe piața din Europa. Există peste 360 de modele de anvelope Minerva ieftine pentru vară, 230 de mărimi de cauciucuri Minerva pentru iarnă și 70 de mărimi all season. Producătorul este prezent pe piețele auto de pe mai multe continente și este activ pe piața globală de mai mult de 20 de ani.

Unul din modelele cunoscute ale companiei este Transport RF098PR, anvelope de vară pentru dube, cu aderență crescută și o forță de tracțiune mai mare. Alte modele de Minerva cauciucuri preturi mici au fost dezvoltate în special pentru iernile mai dure din Europa, cu caracteristici distincte pentru zăpadă sau gheață.

MINERVA – BRAND BUGET CU O CALITATE DECENTĂ

În acest moment, brandul Minerva este un brand cu o reputație bună în categoria cauciucurilor Budget. Datorită experienței pe piața auto, se consideră ca aceste anvelope Minerva oferă o aderență bună, un confort bun și o siguranță optimă – conform parametrilor UE. Altfel, și design-ul cauciucurilor este unul bun, iar în ceea ce privește aderența pe carosabil umed sau pe carosabil uscat, s-au înregistrat rezultate bune. Unde nu excelează aceste anvelope – nu vor fi foarte de ajutor în ceea ce privește manevrabilitatea și nici în ceea ce privește stabilitatea – la viteze mari sau în cazul unor viraje mai din scurt, îți va fi destul de dificil să păstrezi mașina stabilă. La fel, referitor la durata de viață – nu sunt niște cauciucuri care să aibă o viață foarte lungă sau să fie durabile din punct de vedere al numărului de kilometri parcurși.

CUM GĂSEȘTI MINERVA CAUCIUCURI PRET BUN?

Dacă vrei cauciucuri ieftine, e clar că trebuie să-ți îndrepți atenția către cauciucurile din categoria Budget, din care fac parte și Minerva anvelope pret mic. Însă înainte să folosești comparatorul de anvelope de pe euro-cauciucuri, e important să stabilești care sunt nevoile tale la drum, în ceea ce privește o anvelopă. Chiar dacă nu faci drumuri lungi, chiar dacă nu mergi cu viteză foarte des, stabilitatea în viraje și manevrabilitatea sunt importante la volan și dacă le crești, cu ajutorul unor echipări calitative, vei risca mai puțin în timpul călătoriilor. Într-adevăr, Minerva cauciucuri preturi foarte mici sunt atractive și e important să nu dai o avere pe anvelope dar trebuie să te asiguri și că ceea ce îți oferă produsul este conform nevoilor tale. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 544
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 544
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus