Filtrul cautat

Anvelope Milestone

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE MILESTONE

Producătorul de cauciucuri Milestone fabrică anvelopele în Asia, în fabrica de la Shandong, China. Milestone livrează mai ales pe piața din Canada, încă din 2009 anvelope Milestone pentru mașini de pasageri, Suv-uri, UHP și LT.

Printre modelele de notat de Milestone cauciucuri preturi care reflectă calitatea sunt și cele din categoria Green Sport XL, caracterizate printr-un look distinct și o forță de tracțiune mare. Un alt model – de anvelope de iarnă de această dată, este Full Winter XL, cu o aderență crescută pe zăpadă și gheață.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE MILESTONE IEFTINE?

Dacă te-ai decis asupra mărcii Milestone pentru anvelopele cu care îți vei echipa mașina, poți consulta oferta de prețuri de la magazinele online de top prezente pe euro-cauciucuri. Este important totuși să ai o idee referitoare la trăsăturile care sunt absolut necesare pentru noua ta anvelopă, informație la care poți ajunge destul de rapid, dacă faci o scurtă analiză a obiceiurilor tale de condus (tipul de drum pe care circuli cel mai des și obișnuințe în ceea ce privește viteza, virajele sau frânarea). Tot aici, ai la dispoziție un comparator de produse în care poți introduce până la patru modele de anvelope (Milestone anvelope pret diferit dar aceleași dimensiuni) pe care le poți analiza în funcție de etichetele UE, preț și alti indici pe o pagină separată. Astfel, ai la dispoziție Milestone cauciucuri pret bun, și poți alege cel mai bun produs pentru tine, la cel mai mic preț.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 140
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 140
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus