Filtrul cautat

Anvelope Metzeler

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE METZELER

Producătorul de cauciucuri Metzeler, destinate motocicletelor, este o companie germană înființată în 1863. La început, producția a fost concentrată pe mai multe tipuri de produse din cauciuc și plastic, apoi compania s-a dezvoltat în industria de aviație, în 1890 și apoi, doi ani mai târziu, a început producția de anvelope auto și pentru motociclete. După 1979, compania s-a concentrat exclusiv pe producția de anvelope pentru motociclete iar mai târziu, în 1986, a fost achiziționată de Pirelli.

CELE MAI NOI ANVELOPE METZELER

În 2008, producătorul Metzeler anvelope pret bun a scos pe piață prima anvelopă all season pentru scutere – Feelfree Wintec. În 2009 a fost introdusă tehnologia Interact, o nouă carcasă patentată, îmbunătățită, pentru gama de Metzeler cauciucuri preturi bune Racetec. Aceeași tehnologie a fost mai apoi implementată îm producția Sportec Interact și Roadtec Z8 Interact, îmbunătățind performanța și siguranța.

În 2013, Metzeler cauciucuri pret bun a introdus pe piață trei modele noi – Tourance Next, enduro street, Karoo 3 pentru aventuri off-road și ME888 Marathon Ultra, pentru cele mai noi generații de biciclete custom.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE METZELER IEFTINE?

Dacă te-ai hotărât la această marcă pentru anvelopa cu care îți vei echipa motorul, poți folosi comparatorul de cauciucuri de pe euro-cauciucuri pentru a găsi cel mai bun produs, la cel mai mic preț.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 479
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 479
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus