Deschideti filtrul

Dimensiunea anvelopei

Index

Preț

lei
pana la
lei

Vânzător

Zeige alles

Marca

Zeige alles

Opțiuni suplimentare

Average Test Review

pana la

ANVELOPE METZELER

Producătorul de cauciucuri Metzeler, destinate motocicletelor, este o companie germană înființată în 1863. La început, producția a fost concentrată pe mai multe tipuri de produse din cauciuc și plastic, apoi compania s-a dezvoltat în industria de aviație, în 1890 și apoi, doi ani mai târziu, a început producția de anvelope auto și pentru motociclete. După 1979, compania s-a concentrat exclusiv pe producția de anvelope pentru motociclete iar mai târziu, în 1986, a fost achiziționată de Pirelli.

CELE MAI NOI ANVELOPE METZELER

În 2008, producătorul Metzeler anvelope pret bun a scos pe piață prima anvelopă all season pentru scutere – Feelfree Wintec. În 2009 a fost introdusă tehnologia Interact, o nouă carcasă patentată, îmbunătățită, pentru gama de Metzeler cauciucuri preturi bune Racetec. Aceeași tehnologie a fost mai apoi implementată îm producția Sportec Interact și Roadtec Z8 Interact, îmbunătățind performanța și siguranța.

În 2013, Metzeler cauciucuri pret bun a introdus pe piață trei modele noi – Tourance Next, enduro street, Karoo 3 pentru aventuri off-road și ME888 Marathon Ultra, pentru cele mai noi generații de biciclete custom.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE METZELER IEFTINE?

Dacă te-ai hotărât la această marcă pentru anvelopa cu care îți vei echipa motorul, poți folosi comparatorul de cauciucuri de pe euro-cauciucuri pentru a găsi cel mai bun produs, la cel mai mic preț.

Mai mult…

Aici Metzeler Anvelope comparati preturile

Mai mult…
Filtrul cautat:
  • producator: Metzeler

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 527
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 527
Ist eine bezahlte Anzeige

Pagina clasica de web