Filtrul cautat

Anvelope Matador

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE MATADOR

Matador este un producător de anvelope cu o istorie pe piață de 90 de ani, un brand care reprezintă o tradiție lungă și performanțe bune, pe care te poți baza. Dacă vrei cauciucuri Matador, trebuie să știi că acestea sunt fabricate folosind tehnologii avansate de producție și au un design gândit de ingineri și designeri pasionați. Există și anvelope matador ieftine, deci vei putea găsi anvelope auto matador oricare ar fi bugetul și nevoile mașinii tale.

Matador este un brand parte din Grupul Continental și în general, oferta lor este de o calitate superioară, la un preț destul de mic, fiind concentrați pe modalitățile prin care pot îmbunătăți anvelopa prin folosirea unor tehnologii inovatoare. Sub numele Matador anvelope, se fabrică diferite tipuri de cauciucuri, o gamă largă care adresează mașinile mici, dubele și vehiculele 4X4, fiind astfel potrivite pentru cam orice tip de mașină.

PRET ANVELOPE MATADOR

Există anvelope ieftine Matador, un avantaj al gamei largi de produse pe care le oferă producătorul – există anvelope pentru cam toate tipurile de mașini, de la mașini de pasageri până la vehicule 4X4. Zona de preț acoperă produse de la aproximativ 200 de lei (pentru o mașină de oraș, cauciucuri de vară) până la 2500 de lei, atunci când este vorba de anvelope pentru camioane. Deci, matador anvelope pret diferă în funcție de tipul de mașină pe care este echipat cauciucul.

PERFORMANȚE OPTIME CU MATADOR ANVELOPE

Anvelopele Matador sunt realizate pentru foarte multe tipuri de vehicule – de la mașini mici sau medii până la mașini mari, cele de sport sau de lux, mașini de pasageri și SUV-uri. Anvelope Matador pret corect sunt realizate astfel încât îmbunătățesc stabilitatea vehiculului pe orice tip de suprafață a drumului.

Cauciucurile Matador mai oferă și o aderență fermă pe drumuri umede sau uscate, au un zgomot de rulare redus și astfel îți vor îmbunătăți confortul la volan. Sunt eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și îmbunătățesc calitatea și distanța de frânare printr-un model special gândit, aflat pe suprafața anvelopei. Din acest motiv, este redus și riscul de acvaplanare și mărită forța de tracțiune pe suprafețele umede. Producătorul, prin cercetări și inovații la nivel de produs, a reușit să îmbunătățească și performanțele care țin de stabilitatea în viraje dar și cele care permit drumuri lungi fără ca anvelopele să se uzeze foarte repede.

MATADOR CAUCIUCURI PRETURI MICI

În general, se consider că Matador cauciucuri pret mic, la un nivel mai mic decât al celorlalte branduri. Deci găsești asemenea cauciucuri și atunci când ai un buget mai mic, dar fără să faci rabat la calitate, standardele la care sunt produse fiind de cel mai înalt nivel. Poți să găsești anvelope și pneuri Matador și online, la comercianții online care vând și în România. Dacă te interesează cel mai mic preț, testează comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri și vei găsi rapid acel magazin online sau cu atelier auto care să aibă pe stoc cele mai bune și mai ieftine anvelope.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 514
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 514
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus