Filtrul cautat

Anvelope Marshal

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE MARSHAL

Marca de cauciucuri Marshal aparține companiei coreene Kumho Tire Company, cu sediul în Gwang-Ju. Kumho Tire a fost fondată în 1960 iar astăzi are mai mult de 10 000 de angajați la nivel global și fabrici în Coreea, China și Vietnam. Anvelopele Kumho sunt echipate încă din fabrică pe mașini Volkswagen, Mercedes –Benz, Hyundai sau Kia.

MARSHAL ANVELOPE PRET BUN

Anvelopele de vară Marshal au un indice de viteză de 270 km/h, sunt destul de eficiente în ceea ce privește consumul de combustibil și – conform producătorului – sunt durabile, datorită calității superioare a mixului de cauciuc. Alte trăsături ale Marshal cauciucuri preturi bune sunt umerii lați, care măresc stabilitatea în viraje, o aderență crescută și un nivel de zgomot redus.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE MARSHAL IEFTINE?

În general, e bine ca înainte de a alege o anumită marcă pentru anvelopele cu care îți vei echipa mașina, să faci o scurtă analiză a obiceiurilor tale la volan. Toate variabilele pot fi relevante – viteza și tipul de drum pe care circuli cel mai des, modul în care te-ai obișnuit să frânezi, să depășești sau să iei virajele. Acestea pot fi indici referitori la trăsăturile pe care trebuie să aibă o anvelopă potrivită pentru tine. Dacă te-ai hotărât asupra acestei mărci și cauți Marshal cauciucuri pret bun, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri, unde vei găsi și mai multe oferte pentru același produs, toate de la magazine online de top de pe piața românească.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 211
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 211
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus