Filtrul cautat

Anvelope Linglong

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO LINGLONG

Marca de anvelope Linglong este una din categoria Buget, produsă de o companie din China. Producătorul are o ofertă bogată de Linglong cauciucuri preturi foarte mici, comparativ cu cele ale mărcilor europene, de aceea este preferat de șoferii care pun pe primul loc prețul.

MODELE DE CAUCIUCURI LINGLONG

Unul din exemplele de Linglong cauciucuri pret bun dar și o calitate decentă este modelul Greenmax, o anvelopă de vară, realizată dintr-o compoziție specială de cauciuc care permite o aderență optimă a cauciucului pe carosabil uscat precum și umed. Un alt model de Linglong anvelope pret mic este și unul din cele de iarnă, Linglong Winter Hero, cu un profil care – conform producătorului – a fost fost special adaptat pentru condițiile de iarnă de pe drumurile din Europa.

Conform producătorului, aceste modele sunt dovada că anvelopele Buget pot avea trăsături foarte bune la drum dar și un preț foarte mic.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE LINGLONG IEFTINE?

Înainte de a te hotărî asupra mărcii de anvelope noi pe care ți le vei echipa pe mașină, e important să stabilești prioritățile – care sunt acele trăsături ale unui cauciuc de care ai neapărată nevoie? Pentru acest răspuns, poți face o scurtă analiză asupra obiceiurilor tale de condus. De la tipul de drum pe care circuli cel mai des (ex. autostradă vs. drum de oraș) până la felul în care iei viraje sau modalitatea în care te-ai obișnuit să frânezi (ex. foarte din scurt) dar și având în vedere condițiile meteo din regiunea în care circuli de obicei, toate pot fi indicii importante pentru a prioritiza trăsăturile viitorului cauciuc pe care ți-l vei echipa pe mașină. De exemplu, poate fi extrem de important, dacă mergi cu viteză mare de obicei, să-ți iei o anvelopă cu o stabilitate și cu o aderență peste medie. Dacă mergi doar în oraș cu mașina, poți opta pentru o anvelopă care să scurteze distanța de frânare și care să aibă o rezistență mare la rulare. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 465
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 465
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus