Filtrul cautat

Anvelope Laufenn

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO LAUFENN – BY HANKOOK TIRE

Marca de cauciucuri Laufenn aparține grupului Hankook, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața globală, cu sediul în Coreea de Sud și filiale în mai multe țări din lume. Inițial, anvelope Laufenn au fost vândute doar în America de Nord, America Latină și în Asia însă de curând, acestea au intrat și pe piața Europeană.

DESPRE GRUPUL HANKOOK TIRE

Hankook, grupul care produce și distribuie cauciucuri Laufenn, este pe locul 7 în topul celor mai mari companii de anvelope din lume, cu o istorie care începe în 1941. În prezent, Hankook livrează echipament original pentru câteva mărci de mașini și pe lista de produse intră și baterii, roți de aliaj și componente de frână. Fabricile sunt în Corea de Sud, China, Ungaria și se construiesc noi fabrici de cauciucuri Hankoo în Indonezia, Statele Unite.

ANVELOPE DE VARĂ LAUFENN

Anvelopele Laufenn au devenit cunoscute datorită compușilor speciali de cauciuc, care măresc durabilitatea cauciucurilor. Laufenn anvelope pret nu este unul mare, însă dacă alegi această marcă, beneficiezi de calitatea și standardele Hankook. În ceea ce privește anvelopele de vară Laufenn, acestea mai promit și rezistența la temperaturi mari pentru o lungă perioadă de timp. Mai există beneficii și în ceea ce privește nivelul de zgomot redus, iar indicele de viteză este de 240 km/h. La teste, deși este un brand relativ nou, Laufenn cauciucuri pret mic se bat cot la cot cu anvelopele produse de producătorii de top, mai ales în ceea ce privește eficiența.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE LAUFENN IEFTINE?

Înainte să alegi efectiv marca anvelopelor cu care-ți vei echipa mașina, e important să analizezi pe scurt obiceiurile tale ca șofer. Astfel, dacă ai nevoile tale și ale mașinii clare, vei putea prioritiza care sunt acele trăsături ale anvelopei de care ai absolută nevoie pentru a conduce în siguranță. Trăsăturile unei anvelope sunt relevante – de la clasa de aderență pe umed până la distanța de frânare mai mică sau mai mare, stabilitate și aderența generală, nivelul de zgomot, rezistența la rulare, toate acestea trebuie avute în vedere. Există anvelope care au unele din aceste calități și sunt disponibile la un buget mic, deci nu trebuie să îți faci griji neapărat că vei depăși bugetul. Dacă vrei Laufenn cauciucuri preturi mici, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri – poți analiza până la patru modele diferite, astfel încât să găsești acea anvelopă care e și bună (are trăsăturile de care ai nevoie, în funcție de stilul tău de condus) dar este și la prețul pe care ți-l poți permite. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 561
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 561
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus