Filtrul cautat

Anvelope Lassa

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE AUTO LASSA – INOVAȚIE PENTRU PERFORMANȚĂ OPTIMĂ

Dacă te gândești să-ți echipezi mașina cu anvelope Lassa, trebuie să știi că acestea sunt populare datorită tehnologiilor superioare incluse în procesul de fabricație și a calității excelente. Modelele de cauciucuri Lassa ale producătorului turc sunt cunoscute în Europa mai degrabă pentru folosirea pe mașinile de curse decât pentru echiparea acestora pe mașini personale.

TEHNOLOGIE SUPERIOARĂ, CONFORT RIDICAT

Pret anvelope Lassa va reflecta întotdeauna research-ul depus de producător pentru a îmbunătăți în mod constant cauciucuri Lassa. Aceste anvelope sunt folosite des în competiții internaționale, iar aprecierea și imaginea pozitivă a acestui brand este datorată în principal tehnologiilor de ultimă oră care sunt incluse în procesul lor de producție. Conform cerințelor de uz pentru mașini personale sau cele oferite de modelul piețelor globale, anvelopele Lassa au calități importante, preecum calitatea superioară și durabilitatea, fapt dovedit în cadrul multor teste independente dar și prin câștigarea unor premii de notorietate, cum ar fi European Quality Award. Lassa cauciucuri preturi corecte sunt privite ca fiind extraordinar de robuste și durabile și oferind un confort optim la condus – te poți convinge singur de aceste calități dacă alegi această marcă de anvelope pentru a-ți echipa mașina.

LASSA – O COMPANIE DE SUCCES, DE MAI MULT DE 30 DE ANI

O companie cu o istorie care începe în 1978, Lassa poate să se mândrească cu o poveste de success de peste 30 de ani. Compania a devenit, puțin după înființare, una din cele mai bine privite companii de profil din Turcia. În 1988, Lassa a intrat într-o înțelegere de tip joint venture cu renumitul producător de anvelope Bridgestone și de atunci, a vândut sub numele de Brisa. În același timp, a rămas cel mai mare producător de anveope din Turcia și mulțumită popularității de acolo, cauciucurile Lassa au intrat deja și pe piața europeană. Mai ales că Lassa oferă variante excelente pentru vehiculele de transport.

Dezvoltarea continua și tehnologiile de calitate pe care producătorul le folosește în procesul de fabricație, împreună cu calitatea cauciucului, fac din Lassa o variantă bună dacă vrei să-ți iei lassa cauciucuri preturi bune. Aceste anvelope sunt caracterizate de rezistența la raft (nu se strică atunci când sunt depozitate) dar și o durabilitate crescută, calități care adaugă popularitate și confort, indiferent pe piața pe care e prezent producătorul.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE LASSA IEFTINE?

Dacă vrei Lassa anvelope pret mic, trebuie doar să verifici comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri. După ce ai băgat în formularul de căutare dimensiunile necesare pentru echiparea mașinii tale și alte variabile pe care le-ai mai putea dori, analizezi cu atenție oferta magazinelor online și alegi cel mai mic preț pentru produsul pe care-l cauți. În plus, pe lângă Lassa cauciucuri pret mic, poți verifica și dacă magazinul care comercializează anvelopa dorită oferă și montajul acestora, pentru a scăpa de bătăile de cap pe care le reprezintă transportul anvelopelor la atelierul auto. Deci, există multe variante de anvelope Lassa preturi optime, dar trebuie întotdeauna atunci când achiziționezi anvelope noi să iei acele cauciucuri cel mai bine realizate pentru nevoile tale la condus.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 289
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 289
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus