Filtrul cautat

Anvelope Kumho

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

CAUCIUCURI KUMHO – PERFORMANȚE OPTIME

Având la dispoziție un volum mare de cauciucuri și multe variante de produse optimizate pentru diferite stiluri de condus și condiții ale drumurilor, a găsi cele mai bune anvelope și cel mai competitiv preț poate fi, pentru mulți șoferi, o provocare atât din puct de vedere al timpului petrecut pe informare cât și din punctul de vedere al informațiilor, uneori lipsite de claritate. Dacă unul dintre mărcile către care ți-ai îndreptat atenția este Kumho, trebuie să știi că ai la dispoziție comparatorul de prețuri și produse de pe euro-cauciucuri. Astfel, vei găsi anvelope auto Kumho la prețul cel mai mic de pe piață, dar te vei și asigura că modelul de anvelopă ales este cel mai bun pentru nevoile tale ca șofer.

Kumho este o companie de anvelope auto prezentă pe piața globală cu peste 68 de milioane de anvelope anual. Vorbim de un producător stabil, care a primit recunoașterea globală încă din 1960, anul apariției sale. Astăzi, această companie este activă cu 5 centre de research și dezvoltare, aflate pe trei continente – Europa, America de Nord și Asia.

Compania Kumho Tire Co este o companie sud coreană, care și-a schimbat numele, din Samyang Tire și este o subsidiară a Kumho Asiana Group, care mai deține și Asiana Airlines - cea de-a doua companie de acest tip din Coreea de Sud. Kumho Tire produce anvelope din mărcile Kumho și Marshal. Există trei fabrici ale companiei în Coreea de Sud, trei fabrici în China și câte o fabrică de cauciucuri în Vietnam și Statele Unite (Georgia).

PRODUSE HIGH QUALITY LA UN PREȚ MIC

Vei găsi anvelope Kumho ieftine însă calitatea acestora este un punct de focus pentru companie – performanța și standardele ridicate în producție sunt în atenția producătorului iar acestea sunt, conform acestuia, implementate în procesul de design, dezvoltare și producție. Ca principiu, Kumho cauciucuri pret bun vor trebui alese în funcție de performanțele specifice. De exemplu, modelul de cauciuc ECSTA KU39 a fost dezvoltat pentru performanțe optime pe asfalt umed dar în același timp oferă o tracțiune excelentă pe drum uscat, o stabilitate bună la viteze mari și are un nivel de zgomot redus. E doar un exemplu din oferta bogată din care poți alege ceea ce îți îndeplinește cel mai bine nevoile mașinii și ale tale, ca șofer.

Un alt produs Kumho anvelope pret bun este SOLUS KL21, care îți promite economie de carburant dar și o stabilitate și o manevrabilitate crescută, dar și tracțiune îmbunătățită pe carosabil umed sau acoperit de zăpadă. Dintre Kumho cauciucuri pret mic mai poți alege și un alt produs popular, Road Venture AT KL78, o anvelopă care reduce riscul de apariție al acvaplanării și îmbunătățește tracțiunea pe diferite suprafețe – on sau off road.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 1097
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 1097
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus