Filtrul cautat

Anvelope Kormoran

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO KORMORAN

Poți găsi anvelope Kormoran ieftine la multe magazine online. Aceste kormoran cauciucuri pret mic sunt unele din cele mai bune atunci când ai nevoie de o aderență bună pe carosabil umed. Anvelopele de acest tip sunt disponibile pentru o gamă mare de mașini, deci trebuie doar să te asiguri că introduci în câmpul de search dimensiunile corecte ale cauciucului potrivit mașinii tale și că te informezi corect despre caracteristicile unui cauciuc bun. Dacă alegi cauciucuri Kormoran, ai la dispoziție o calitate decentă, pe care te poți baza pe termen mai lung.

KORMORAN CAUCIUCURI PRETURI

Există multe variante de cauciucuri Kormoran pe piață însă în general prețurile sunt destul de mici raportat la calitatea pe care o oferă acest producător. Cu o reputație bună pe piață, acestea sunt privite ca fiind excelente în ceea ce privește condusul pe timp de iarnă, pe carosabil cu zăpadă sau gheață. Și ca rezistență, dacă alegi Kormoran anvelope pret corect, vei avea de câștigat. Aceste anvelope sunt în general preferate de șoferii de camioane sau autobuze, tocmai din acest motiv – rezistența la uzură este o calitate care te ajută foarte mult, atunci când nu vrei să-ți irosești bugetul. În același timp, anvelopele la acele dimensiuni mai mari, potrivite pentru camioane sau autobuze sunt echilibrate la nivel de calitate – tracțiunea nu a fost compromisă pentru rezistență, căci aceasta e foarte importantă pentru acest tip de vehicule. Ca și volum de anvelope Kormoran ieftine vândute într-un an, producătorul vinde destul de mult iar cererea crește pe zi ce trece, datorită reputației bune de care se bucură producătorul.

KORMORAN ȘI MICHELIN

Anvelopele Kormoran sunt produse de Stomil Olsztyn, unul din cei mai importanți producători de cauciucuri din Polonia, cu o istorie de aproape 30 de ani în industrie. Kormoran este unul din principalii furnizori pentru anvelopele de camioane și autocare (există și pneuri Kormoran), o piață destul de dificilă datorită nevoilor speciale la nivel de construcție de anvelope pe care le au mașinile mai mari.

Kormoran a devenit, acum 5 ani, parte din grupul Michelin, pas care i-a adus atât o creștere în popularitate dar și o îmbunătățire a procesului de producție, prin folosirea standardelor Michelin.

PRET ANVELOPE KORMORAN

Dacă vrei să găsești anvelope Kormoran pret mic, poți folosi comparatorul de prețuri de pe euro-cauciucuri. Introdu dimensiunile anvelopei în formularul de search, unde mai poți adăuga și alte variabile, dacă le cunoști. Apoi, pe pagina cu lista de produse, alege acele anvelope ale căror preț îți face cu ochiul. Poți selecta maxim patru produse pentru a le analiza – pe o pagină separată, poți compara într-un tabel atât prețul dar și clasele în care e încadrată anvelopa – nivelul de zgomot, consumul de combustibil sau aderența la umed.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 402
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 402
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus