Filtrul cautat

Anvelope Kleber

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO KLEBER

Istoria producătorului de anvelope Kleber a început în Franța, în 1910. În 1935, cauciucurile marca Kleber sunt echipate pe modelele de mașini Versailles și Chambord. Un alt fapt interesant este că acest producător este primul care a scos pe piață o anvelopă de iarnă, primul care a identificat nevoia unui cauciuc adaptat condițiilor de frig și ninsoare. Încă de atunci, producătorul pare a fi pus un accent mare pe inovație, calitate bună și siguranță, principii pentru care marca a devenit cunoscută.

INOVAȚIE – CAUCIUCURI KLEBER

Din 2013, Kleber a introdus tehnologia Protectis în fabricarea anvelopelor. Această tehnologie asigură sigilarea cauciucului, în cazul în care anvelopa este perforată, prin compoziția sa care include un anumit tip de adeziv. Acest lucru crește siguranța la volan în mod considerabil. Din 2003, există centre Kleber în toată Europa care oferă soluționarea gratuită a problemelor care pot apărea la cauciucuri.

Există anvelope Kleber disponibile pentru o gamă mare de mașini – mașini personale, dube, SUV-uri, astfel încât chiar dacă numele mărcii nu este unul foarte cunoscut pe piața de mașini (sau nu se compară cu popularitatea de care se bucură producătorii mari de cauciucuri), calitatea este una foarte bună.

PRET ANVELOPE KLEBER VS. CALITATE

Anvelopele de vară de la Kleber sunt cunoscute pentru aderența bună – pe carosabil umed sau uscat. Gama fiind destul de mare, găsești Kleber anvelope pret bun fără prea mari probleme, în magazinele online din România sau în cele asociate atelierele auto. Astfel, chiar dacă nu ai la dispoziție un buget foarte mare, ai șanse mari să găsești anvelope Kleber ieftine, mai ales dacă folosești un comparator, cum este cel de pe euro-cauciucuri.

CUM GĂSEȘTI CEL MAI BUN PRET ANVELOPE KLEBER

Înainte de a te decide asupra mărcii sau asupra modelului exact de anvelopă, este recomandat să identifici ce obiceiuri de condus ai, astfel încât să alegi acea anvelopă care îți oferă cel mai bun sprijin în timpul călătoriilor cu mașina. Pe scurt, poate fi o risipă de buget să-ți cumperi cauciucuri care suportă o viteză foarte mare, dacă obișnuiești să mergi cel mai mult cu mașina în oraș. La fel, dacă faci drumuri dese pe autostradă, deci la o viteză peste medie, e necesar să te uiți la acele modele de anvelope care au o bună rezistență la rulare, care suportă viteze mai mari și care au o stabilitate excelentă.

Dacă ești decis să cauți Kleber cauciucuri pret bun, poți folosi comparatorul de anvelope de pe euro-cauciucuri. După ce ai introdus dimensiunile dorite pe prima pagină, poți alege și marca pe care o vrei – în acest caz Kleber. Următorul pas este, dacă există suficiente modele diferite de anvelope la dimensiunile dorite, să bifezi butonul de compară la maxim patru modele care corespund din punct de vedere al bugetului și al celorlalte variabile. Apoi, într-o pagină separată, poți analiza Kleber cauciucuri preturi bune vs. ceea ce oferă, astfel încât produsul pe care îl alegi să fie cu adevărat cel mai bun pentru tine, din toate punctele de vedere.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 491
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 491
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus