Deschideti filtrul

Dimensiunea anvelopei

Index

Preț

lei
pana la
lei

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Zeige alles

Marca

Zeige alles

Opțiuni suplimentare

Average Test Review

pana la

ANVELOPE AUTO KENDA

Marca de cauciucuri Kenda este deținută de Kenda Rubber Industrial Company, o companie chinezească ce produce anvelope în Taiwan, China și Vietnam, încă din 1962. Kenda produce anvelope pentru biciclete, trailere, automobile și utilaje industriale. Kenda cauciucuri pret mic sunt destul de des întâlnite, mai ales că acestea sunt fabricate în Asia iar marele beneficiu al produselor fabricate aici este prețul, în majoritatea cazurilor.

În 2010, Kenda cauciucuri a fost al 27-lea cel mai mare producător de anvelope din lume. În anul următor, Kenda a decis să vândă 50% din acțiunile pe care le are în joint venture-ul început în 2003 cu Cooper Tire & Rubber Company din China.

ISTORICUL PRODUCĂTORULUI DE ANVELOPE KENDA

Primul focus al companiei, la înființare, a fost producția de anvelope de biciclete. Pe lângă fabricile pe care le-a deschis în țările din Asia, Kenda a cumpărat sau a realizat joint ventures cu o serie de companii mai mici, de pe întreg globul: în 1991 – joint venture cu Total Company, apoi în 1997 și 1998, a cumpărat Martin Wheel Company (Akron, Ohio) și Dexstar Wheel Company (Elkhart, Indiana), în 2004 un alt joint venture, de această dată cu Cooper Tire (Kunshan, China) și în 2017, Kenda a cumpărat Starco (companie daneză cu distribuție în întreaga Europă).

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE KENDA IEFTINE?

Înainte de a alege o anumită marcă, e important să faci o listă cu prioritățile pe care le ai, în funcție de nevoile și obiceiurile pe care le-ai căpătat ca șofer. Apoi, dacă ai ales Kenda și ești în căutarea unor Kenda cauciucuri preturi bune, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. Mai mult, tot aici vei găsi Kenda anvelope pret – oferte de la mai multe magazine online și offline de pe piața românească, care îți pot livra anvelopele prin curier sau – unele – ți le pot oferi prin reprezentanțe offline. Astfel, vei avea la dispoziție cel mai mic preț, de la magazine de încredere, pentru anvelopa aleasă.

Mai mult…

Cauciucuri Kenda

Mai mult…
Filtrul cautat:
  • producator: Kenda

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 417
MEHR ERGEBNISSE 20
a anumitor produse 417
Ist eine bezahlte Anzeige

Pagina clasica de web