Deschideti filtrul

Dimensiunea anvelopei

Index

Preț

lei
pana la
lei

Etichetare UE


pana la

Vânzător

Zeige alles

Marca

Zeige alles

Opțiuni suplimentare

Average Test Review

pana la

Anvelope Kenda – calitate buna pentru bani putini

La compamia de anvelope Kenda este vorba despre un producator care s-a specializata in anvelope pentru diferite tipuri de vehicule. Atât pentru vehiculele motorizate, cat și pentru motocicletele de sport se gasesc aici o variata gamă de produse de înaltă calitate.

Unul dintre producătorii mondiali de anvelope

La compania Kenda este vorba de unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de anvelope. Pe langa dezvoltarea de anvelope auto si moto, producătorul a castigat, de asemenea, o bună reputație în fabricarea anvelopelor cu camere pentru biciclete. Dezvoltarea de produse și fabricația sunt orientate spre cea mai înaltă calitate posibilă. De aceea Kenda încearcă mereu să mențină competitive prețurile produselor de înaltă calitate.

Preturi mici pentru produse de calitate

Anvelopele Kenda sunt de calitate foarte mare, dar au prețuri mai mici decât prețurile medii ale pneurilor pentru vehicule. În ambele game de anvelope, de vară și iarnă si anvelopele pentru motociclete , pentru masini de teren Kenda este un producător cu cerințe ridicate privind siguranța și fiabilitatea, combinate cu prețuri competitive ale produselor. In dezvoltarea produselor, Kenda depune mult efort. Eticheta Kenda este unul dintre cei mai importanti la nivel mondial în domeniul anvelopelor și în plus față de șoferii și motocicliștii ciclisti, de asemenea, stabilite pe produse de înaltă calitate din Kenda. Și, de asemenea, în domeniul dezvoltării și producției de anvelope de biciclete Kenda este unul dintre cele mai mari companii.

Renumele Kenda este sustinut de înalta calitate și durabilitate ale anvelopelor, care se gasesc în segmentul de pret mijlociu sau redus. Dezvoltare, productie si distributie anvelopelor Kenda vizează clientela largita careia sa-i ofere produse de calitate la prețuri rezonabile. Acest lucru este valabil si pentru pneurile de biciclete.

Mai mult…

Cauciucuri Kenda

Mai mult…
Filtrul cautat:
  • producator: Kenda

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 365
a anumitor produse 365
Ist eine bezahlte Anzeige

Pagina clasica de web