Filtrul cautat

Anvelope Infinity

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

CAUCIUCURI INFINITY

Marca de anvelope Infinity este o subsidiară a Al Dobowi Group (din Dubai), care este prezentă și pe piața auto europeană. Conform producătorului, niște pneuri Infinity echipate pe mașină vor convinge prin durabilitate și o manevrabilitate excelentă.

ISTORIA INFINITY CAUCIUCURI PRET BUN

Dezvoltatorul anvelopelor Infinity a intrat pe piață în 1987 și, conform acestuia, a încercat să ofere încă de la început cauciucuri cu o manevrabilitate peste medie, prin folosirea unor tehnologii inovative în procesul de fabricație. În acest moment, există anvelope Infinity pentru mașini de pasageri, pentru utilaje agricole, camioane și dube.

Oferta Infinity cauciucuri preturi mici include anvelope speciale de iarnă, pentru 4x4 și SUV-uri, high performance, pentru camioane grele sau tractoare.

Două exemple de modele (lansate chiar recent) sunt Infinity Ecosis și Infinity Ecomax. Ecomax este produs în 17 dimensiuni diferite, pentru segmentul UHP. Un alt model, pentru vară, este Infinity INF 040, care poate susține viteze de până la 210 km/h și are o aderență peste medie, chiar și pe suprafețe umede, și o rezistență bună la uzură.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE INFINITY IEFTINE?

O dată aleasă marca de anvelope pe care vrei să ți le echipezi pe mașină, trebuie să te informezi asupra magazinului care vinde acel produs la cel mai bun preț. Poți face acest lucru cu ajutorul euro-cauciucuri. Introduci dimensiunile dorite și marca, apoi accesezi lista de Infinity anvelope pret diferit, cu oferte de la mai multe magazine online de pe piața românească. Apoi, trebuie doar să alegi prețul cel mai mic și sa faci comanda.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 137
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 137
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus