Filtrul cautat

Anvelope Imperial

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO IMPERIAL – ANVELOPE BUGET

Marca de cauciucuri Imperial a fost scoasă pe piață în 2012 și este destinată mașinilor de pasageri, vehiculelor utilitare (agricultură sau alte domenii) și celor 4x4. Există anvelope Imperial de vară și de iarnă și acestea sunt fabricate în fabrici din Asia.

Imperial cauciucuri preturi mici sunt deținute de Deldo Autobanden NV, un producător belgian de anvelope, unul dintre cei mai mari din Europa. Producătorul se laudă cu trăsături excelente la frânare și longevitate a anvelopelor. Percepția asupra Imperial cauciucuri pret mic mai include trăsături precum stabilitate în viraje, chiar și pe carosabil umed, aderență și tracțiune peste medie.

Imperial anvelope pret mic este datorat producției în Asia, care asigură produse ieftine.

CUM SĂ GĂSEȘTI ANVELOPE IMPERIAL IEFTINE?

Înainte de a-ți alege marca pentru noile anvelope pe care le vei echipa pe mașină, e bine să stabilești trăsăturile cauciucului perfect pentru tine și mașina ta. Chiar dacă nu ai un buget foarte mare, e important să-ți stabilești prioritățile – clasa de consum, indicele de viteză, clasa de zgomot, dar și trăsături precum stabilitate, aderență, tracțiune sau risc redus de acvaplanare sunt variabile importante în funcție de care poți alege un model de anvelopă optim pentru tine ca șofer. Poți analiza inclusiv obiceiurile tale la volan – viteza cu care mergi cel mai des, felul în care faci viraje, modul în care frânezi pot fi indici referitori la trăsăturile relevante ale unei anvelope care să te susțină. După ce ți-ai ales marca pentru viitoarele achiziții în materie de cauciucuri, poți consulta un comparator de produse cum este cel de pe euro-cauciucuri. Astfel, vei găsi mai repede și relativ simplu Imperial cauciucuri pret bun.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 595
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 595
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus