Filtrul cautat

Anvelope Heidenau

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE HEIDENAU

Producătorul de cauciucuri Heidenau este german și are o istorie care începe în 1946. Conform producătorului, anvelopele marca Heidenau sunt rezultatele unui proces în care calitatea și performanța sunt pe primul loc. Astăzi, Heidenau produce 550 de tipuri de anvelope diferite, distribuite în peste 40 de țări printre care și Statele Unite, India, Grecia, Chile, Mexic și Turcia.

Fabrica – sediul central al Heidenau anvelope pret bun estela Dresda, Germania, unde lucrează peste 200 de angajați ai companiei.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE HEIDENAU IEFTINE?

DAcă ești în căutarea unor anvelope noi, este ideal să începi cu o scurtă analiză în care să stabilești care sunt acele trăsături ale cauciucului care sunt prioritare și corespund bugetului tău. De exemplu, pornind de la tipul de drum pe care circuli cel mai des – autostradă sau drum din interiorul orașului, poți identifica trăsătura de bază ca fiind o anumită rezistența la rulare și o stabilitate crescută la viteză (pentru cazul în care mergi des cu viteze mari, pe drumuri naționale sau autostrăzi) sau, în caz contrar, s-ar putea să ai nevoie mai degrabă de o distanță mai scurtă la frânare, de un nivel redus de zgomot sau de o aderență bună pe carosabil umed. Pentru a identifica Heidenau cauciucuri preturi bune, poți analiza oferta magazinelor online pe euro-cauciucuri. Tot acolo, poți găsi comparatorul de produse pentru a găsi cel mai bun Heidenau cauciucuri pret mic.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 266
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 266
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus