Filtrul cautat

Anvelope Gripmax

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE AUTO GRIPMAX

Producătorul de anvelope Gripmax este compania chinezească Qingdao Crip Tyre Co. Oferta producătorului este destinată posesorilor de 4x4, SUV-uri și camioane, fiind vorba de modele off si on road. Conform companiei producătoare, categoria de cauciucuri Gripmax are un raport bun calitate pret și este realizată dintr-un compus de cauciuc special, care asigură aderența optimă dar și o rezistență la uzură peste medie. Fiind chinezești, anvelopele Gripmax au un preț mai mic decât alte cauciucuri, însă e important să alegi acele modele care să-ți îndeplinească și nevoile ca șofer – stabilitate, aderență bună, o distanță mică de frânare, etc.

CAUCIUCURI GRIPMAX – SUV-URI ȘI 4X4

Gripmax anvelope pret bun sunt cunoscute ca fiind potrivite pentru segmentul de SUV-uri și vehicule 4x4. Vorbim de o anvelopă din categoria Buget, deci vei găsi Gripmax cauciucuri preturi mici, dar totuși calitatea lor este decentă, conform percepției pieței. Producătorul se laudă cu design-ul unic și construcția care implică tehnologii moderne și de calitate. Oferta de Gripmax cauciucuri pret bun depășește 200 de dimensiuni și include anvelope de vară, de iarnă și all season, toate disponibile în șase tipuri de design.

ANVELOPE GRIPMAX IEFTINE – MODELE

Unul din modelele de anvelopă de vară de la Gripmax, A/T OWL are un design agresiv, cu o suprafață special realizată pentru a se curăța de noroi și apă, care oferă – conform producătorului – o bună tracțiune off-road și durabilitate, plus performanțe bune pe on road. Acest model este potrivit pasionaților de 4x4 care nu vor să-și schimbe anvelopele când trec de la off-road la on-road sau invers.

Un alt model de cauciuc puternic pentru off-road-uri este Off Road Maximum Traction, pentru aplicații off road extreme, pe drum noroios, înzăpezit sau pe teren pietros.

Vei găsi cu ușurință modele ieftine de anvelope Gripmax și poți folosi un comparator de produse cum este cel de pe euro-cauciucuri, pentru a lua cea mai bună decizie. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 343
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 343
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus