Filtrul cautat

Anvelope Goodride

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO GOODRIDE

Producătorul de cauciucuri Goodride este compania Hangzhou Zhongce Rubber Co, unul din cei mai mari producători de anvelope din China, care a fost fondată în 1958 iar în 2011 a fost în top 10 cei mai mari producători de cauciucuri la nivel global. Producătorul chinez care fabrică și anvelope Goodride mai are și mărcile Chaoyang și Westlake, toate adresând o gamă largă de vehicule – biciclete, mașini personale, motociclete, scutere, camioane, tractoare, ATV-uri, etc.

Poți găsi destul de ușor Goodride cauciucuri preturi mici, dat fiind faptul că prețul mic este o trăsătură a cauciucurilor fabricate în Asia. Ce e important atunci când alegi o anvelopă budget este să te asiguri că aceasta are suficiente trăsături relevante pentru tine și mașina ta, astfel încât să beneficiezi de o minimă calitate atunci când îți echipezi mașina cu anvelope chinezești.

Marca Goodride de anvelope este produsă de peste 50 de ani și a fost inițial disponibilă doar pe piețele asiatice însă acum aceste cauciucuri se găsesc în foarte multe țări, fiind disponibile la nivel global. Producătorul chinez acordă o atenție deosebită piețelor din Europa și din Statele Unite.

GOODRIDE ANVELOPE PRET VS. CALITATE

Producătorul chinez de Goodride cauciucuri pret mic se laudă cu siguranța produselor și testarea riguroasă a acestora înainte să fie scoase pe piață și comunică și o mare atenție asupra dezvoltării – cercetarea și controlul materialelor folosite.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE GOODRIDE IEFTINE?

Înainte de a alege marca noilor tale anvelope, e important să stabilești exact ce ai nevoie de la o anvelopă nouă. O scurtă analiză asupra obiceiurilor tale de condus, asupra tipului de drum pe care circuli cel mai des și chiar asupra condițiilor meteo din regiunea ta îți va indica prioritățile. De exemplu, dacă ești în căutarea unei anvelope de iarnă și în zona ta iarna e foarte dură (temperaturi mici, multă gheață și deci condiții dificile ale carosabilului) ai nevoie de o anvelopă foarte bine optimizată pentru aceste condiții mai dure (aderență excepțională, o compoziție de cauciuc care să fie în formă optimă la temperaturi mult sub zero, etc.). Dacă, în schimb, cauți niște anvelope de vară și obișnuiești să circuli mai degrabă în oraș sau pe drumuri din interiorul localității (unde nu prea mergi nici cu viteză), poți alege anvelope cu o bună rezistență la rulare și eventual, cu o distanță de frânare îmbunătățită. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 710
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 710
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus