Filtrul cautat

Anvelope Gislaved

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO GISLAVED

În acest moment, marca Gislaved aparține grupului Continental și include produse dezvoltate pentru piața suedeză (și alte țări nordice), canadiană, germană, spaniolă și italiană. În acest moment, producția mărcii de cauciucuri Gislaved are loc în fabrica de la Timișoara a grupului Continental.

Compania s-a format în Suedia, în 1893, în Gislaved și se ocupa de fabricarea mai multor tipuri de cauciuc. În 1992, compania a fost cumpărată de German Continental și de-a lungul timpului, sub marca de anvelope Gislaved au fost produse anvelope în Portugalia și Germania, iar acum în România.

La fabrica grupului Continental de la Timișoare se produc anvelope sub mai multe mărci – Barum, Uniroyal, Mabor, Semperit, Viking și cauciucuri Gislaved, cu diametrul între 13 și 16.

GISLAVED – ANVELOPELE DE IARNĂ

Fiind o marcă cu o istorie în regiunea nordică, Gislaved a devenit cunoscut pentru anvelopele de iarnă, cu o stabilitate crescută și proprietăți bune atunci când este vorba de carosabil acoperit de gheață sau zăpadă. În peste 100 de ani de activitate și datorită faptului că marca aparține acum grupului Continental, și anvelopele de vară au devenit produse valoroase, prin design și funcționalitate.

CUM SĂ GĂSEȘTI GISLAVED CAUCIUCURI PRETURI BUNE?

Înainte să cauți anvelope Gislaved ieftine, e recomandat să pornești de la o analiză asupra nevoilor tale ca șofer și asupra obiceiurilor tale la volan. Există diferență mare între a conduce foarte des pe autostradă, de exemplu – caz în care ai nevoie de o anvelopă cu indice de viteză mare și a conduce cel mai mult în oraș, unde ar putea fi o idee bună să te concentrezi pe acele anvelope care oferă stabilitate bună și o distanță cât mai mică de frânare. După ce ai stabilit ce trăsături trebuie să aibă noua anvelopă cu care îți vei echipa mașina, vei găsi cu ușurință Gislaved anvelope pret bun dacă folosești comparatorul de pe euro-cauciucuri. Gislaved cauciucuri pret variază atât în funcție de magazinul care vinde produsul respectiv, dar și în funcție de calitățile anvelopei, astfel încât prin această comparație la nivel de indici de viteză, etichetări UE și preț, te asiguri că ajungi la cel mai bun cauciuc pentru tine. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 228
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 228
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus