Filtrul cautat

Anvelope General

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO GENERAL

Compania producătoare de anvelope General a fost fondată în 1915 în Akron, Ohio și este în acest moment parte din grupul Continental, încă 1987. Inițial, compania de cauciucuri General se ocupa cu producția de diferite produse din cauciuc însă mai târziu, a devenit un conglomerat activ în mai multe industrii – aeronautică, entertainment, presă și imobiliare. Doar divizia de anvelope General și alte produse din cauciuc a fost vândută către compania germană Continental. O altă divizie a fost extinsă și redenumită în Aerojet Rocketdyne Holdings. Dezvoltarea a fost pozibilă datorită interesului armatei SUA asupra rachetelor, iar compania s-a ocupat de producția de combustibil pentru rachete.

ANVELOPE GENERAL – TRĂSĂTURILE CAUCIUCURILOR

General anvelope pret bun sunt cunoscute pentru economia de combustibil și pentru rezistența la uzură. În ceea ce privește cauciucurile pentru vară, acestea au un compozit de cauciuc special care ajută la o mai bună eficiență a consumuui, dar au și o aderență crescută (care oferă o distanță mai scurtă de frânare). Cât despre indicele de viteză, majoritatea General cauciucuri preturi bune sunt fabricate cu indici de viteză de până la 190 km/h.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE GENERAL IEFTINE?

Înainte de a te decide asupra modelului de General cauciucuri pret bun pe care ți-l vei echipa pe mașină, e important să prioritizezi care sunt nevoile tale ca șofer de la o anvelopă. De exemplu, poți avea nevoie de o stabilitate crescută, dacă obișnuiești să iei virajele rapid sau din scurt, poți avea nevoie de un indice de viteză mai ridicat sau de aderență crescută, dacă mergi foarte des pe autostradă. În general, găsești destul de ușor General cauciucuri preturi bune, mai ales dacă te informezi riguros. În procesul de informare, poți folosi și comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri, unde ai acces la diferitele oferte pentru un singur model de anvelopă, oferte ale principalelor magazine online din România.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 583
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 583
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus