Filtrul cautat

Anvelope Fortune

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE FORTUNE

Producătorul de cauciucuri Fortune este Prinx Chengshan (Shandong) Tire Company Ltd, una din cele mai cunoscute companii producătoare de anvelope și obiecte din cauciuc din China. Este sponsorul China Super Truck Grand Prix de încă acum cinci ani și, conform site-ului ce aparține companiei, aceasta se poziționează ca o companie modernă, cu focus pe research, dezvoltare și testare, dar și vânzări și marketing. Există cinci mărci de anvelope produse de Prinx Chengshan – Fortune, Prinx, ChengShan și Austone.

Compania are cinci laboratoare de dezvoltare și testare pe teritoriul Chinei și un număr impresionant de angajați. Totuși, la fel ca majoritatea produselor fabricate în China, principalul beneficiu rămâne prețul mic. Astfel, e destul de simplu să găsești Fortune cauciucuri preturi mici, dar trebuie să te asiguri că acestea au și trăsături relevante pentru tine ca șofer și pentru mașina ta.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE FORTUNE IEFTINE?

Dacă vrei să analizezi oferta mai multor magazine online românești în ceea ce privește Fortune anvelope pret mic, poți folosi funcționalitățile site-ului euro-cauciucuri. De exemplu, comparatorul de prețuri este una din cele mai populare funcționalități – poți analiza până la patru modele diferite de anvelopă iar informațiile referitoare la standarde UE, indici de viteză sau zgomot dar și preț vor fi listate pe o pagină separată a site-ului. Astfel, e destul de simplu să găsești un model bun de Fortune cauciucuri pret mic.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 207
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 207
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus