Filtrul cautat

Anvelope Federal

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

Opțiuni Suplimentare

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE AUTO FEDERAL

Federal Corporation este un producător de anvelope cu sediul în Taiwan, care are două fabrici de cauciucuri, una în Zhongli, Taiwan și una în China (achiziționată în 1997). Cele două mari branduri ale producătorului taiwanez sunt cauciucuri Federal și Hero. Dacă marca de anvelope Federal este destinată pieței globale, marca Hero este distribuită în principiu pe teritoriul Chinei. Federal a fost fondată în Taiwan, în 1954 ca o companie de cauciuc și primul cauciuc a fost produs în 1958. Timp de 20 de ani a existat și o colaborare a producătorului cu Bridgestone Tire Co, iar din 1981 compania a trecut la o cooperare cu Sumitomo Rubber Industries (Dunlop Tire Japan), care a crescut standardul tehnic și calitativ al Federal anvelope pret bun. Au urmat colaborări cu Opel și Honda, apoi stabilirea unei rețele de distribuitori în peste 70 de țări, rețea care este și în prezent în dezvoltare.

FEDERAL CAUCIUCURI PRETURI BUNE – MODELE

Federal oferă o gamă destul de variată de anvelope – unele destinate folosirii pe timp de iarnă, altele destinate camionetelor, camioanelor comerciale și o categorie majoră ca pondere în producție – cauciucuri Federal destinate mașinilor de pasageri.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE FEDERAL IEFTINE?

Înainte să îți alegi o anumită marcă pentru anvelopele noi, de vară sau de iarnă, ar trebui să știi foarte clar care sunt prioritățile, totul în funcție de stilul și obiceiurile tale de condus. De exemplu, dacă te-ai obișnuit să iei virajele cu viteză mai mare, ți-ar fi de folos o anvelopă cu o stabilitate mai mare, care să îți susțină acest obicei. La fel, atunci când nu frânezi mereu din timp ci lași pe ultimul moment, ar putea fi o decizie bună să îți echipezi pe mașină o anvelopă care să aibă o aderență superioară și să promită o îmbunătățire a distanței de frânare.

Un alt indice important asupra căruia îți poți îndrepta atenția în cadrul acestei analize este tipul de drum pe care circuli cel mai des – dacă mergi mai mult pe autostradă sau pe drumuri naționale, unde viteza este mai mare, poți să alegi o anvelopă care să aibă un indice de viteză mai mare dar și un grad mai bun de rezistență la uzură.

Dacă ești în căutarea unor cauciucuri Federal pret bun, poți folosi comparatorul de produse de pe euro-cauciucuri. Tot acolo ai la dispoziție și o ofertă bogată de magazine online, care vând anvelope Federal la prețuri bune. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 221
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 221
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus