Filtrul cautat

Anvelope Evergreen

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Etichetare UE

pana la

Vânzător


Arata tot

ANVELOPE AUTO EVERGREEN – PREȚ MIC

Compania Evergreen este o companie producătoare de anvelope din China, fondată în 1995 iar acum este una din cele mai mari din această țară. Creșterea producătorului chinez a fost spectaculoasă, astfel încât acum compania exportă în peste 70 de țări și are o ofertă bogată de cauciucuri, de vară sau iarnă, la un preț mic – o combinație apreciată de mulți șoferi. Evergreen anvelope pret mic sunt produse care aparțin gamei Buget.

CELE MAI BUNE ANVELOPE EVERGREEN IEFTINE

Unul din cauciucuri Evergreen pret mic calitate mare este considerat a fi EW 66, o anvelopă de iarnă cu un profil special construit pentru a oferi stabilitate optimă a mașinii pe drum umed sau acoperit de zăpadă. Acest model de anvelopa Evergreen are un indexul de viteză H și poate fi condus la un maxim de 210 km/h.

Un alt model interesant de cauciucuri Evergreen este EU 72XL, de vară. Este destinat mașinilor de pasageri și are, ca principală trăsătură comunicată de producător, reducerea riscului de acvaplanare și un consum redus de carburant. Atunci când este rulată pe autostradă, această anvelopă este cu mult mai puțin zgomotoasă decât a competitorilor (alte mărci de anvelope însă din aceeași categorie – Buget)

CUM GĂSEȘTI CEA MAI BUNĂ ANVELOPĂ EVERGREEN?

Dacă te-ai hotărât să îți cumperi anvelope noi, primul pas pentru a ajunge să-ți echipezi mașina cu cel mai bun produs pentru tine și stilul tău de șofat este să faci o scurtă analiză a obiceiurilor tale la volan. Cel mai bine ar fi să asociezi obiceiurile (și cele bune și cele mai puțin bune) cu trăsăturile unei anvelope. De exemplu, atunci când obișnuiești să iei virajele din scurt, sau cu o viteză mai mare decât este necesar, e clar că ai nevoie de niște cauciucuri care să fie extrem de stabile și să te ajute în genul acesta de situație.

După această analiză, poți identifica prioritățile – ce îți e absolut necesar la viitoarea anvelopă, ce e bine de avut și ce nu ai nevoie fiindcă nu vei folosi. De exemplu, dacă conduci mai degrabă cu viteză mică și 90% din drumurile pe care le faci sunt în oraș, nu ai nevoie absolută de o anvelopă care să susțină o viteză extrem de mare, ci poți alege un cauciuc cu un indice de viteză mai mic, dar care să aibă alte trăsături importante – rezistență, zgomot mic la rulare, aderență bună, etc. 

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 202
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 202
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus