Filtrul cautat

Anvelope Duro

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

pana la
lei

Marca


Arata tot

Vânzător


Arata tot

Evaluarea medie a testelor

pana la

ANVELOPE DURO

Producătorul de cauciucuri Duro are sediul în Taiwan iar compania Hwa Fong Rubber (denumirea inițială) se ocupă cu producția de anvelope pentru biciclete, motociclete, scutere și ATV-uri, pentru camionete și camioane, dar fabrică și cauciucuri pentru mașini personale, agricole sau utilaje industriale. Fiind fabricate în Asia, vei găsi destul de ușor Duro cauciucuri preturi mici, dar e necesar să analizezi și calitatea pe care o asemenea anvelopă o oferă.

Conform producătorului, promisiunea unei Duro anvelope pret mic implică o rezistență mică la uzură dar și o aderență bună, datorită design-ului special al suprafeței de contact. Se pare că și în ceea ce privește anvelopele pentru dube există un standard bun în producție, astfel încât aceste cauciucuri măresc stabilitatea și siguranța.

CUM GĂSEȘTI ANVELOPE DURO IEFTINE?

Cele mai multe modele de Duro cauciucuri pret bun sunt destinate mașinilor, astfel încât ai la dispoziție o gamă mare ce aparține acestei mărci asiatice din care să alegi. Compania există încă din 1945 iar în prezent producția de cauciucuri are loc în Asia (Taiwan și China) dar și în Statele Unite. Prețul mic și trăsăturile bune ale anvelopei (conform producătorului), cum ar fi stabilitatea și durabilitatea fac din această marcă una acceptabilă, mai ales atunci când nu ai la dispoziție un buget foarte mare pentru acest tip de achiziție.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 307
vedeți mai multe 20
a anumitor produse 307
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus