Filtrul cautat

Anvelope Double Star

Filtrați după:

Deschideti filtrul

Index

Preț

lei
pana la
lei

Marca

Arata tot

Etichetare UE


pana la

Vânzător

ANVELOPE DOUBLE STAR

Anvelope Double Star sunt produse de compania chineză Qingdao Doublestar Tire Co. Ltd.

Pe lângă Doublestar, producătorul mai are și mărcile Kibli și Cossleader. De curând (în 2018), Qingdao Doublestar a achiziționat și marca Kumho Tire Co (Corea de Sud).

În general, anvelopele fabricate în Asia au ca principală trăsătură prețul foarte mic, ceea ce le aduce o popularitate crescută pe întreg globul. Deci, nu vei avea probleme să găsești anvelope Double Star ieftine, online sau la magazinele de profil.

DOUBLE STAR CAUCIUCURI PRETURI BUNE – CUM GĂSEȘTI ANVELOPA POTRIVITĂ?

În general, înainte de a te decide asupra unui anumit brand de anvelope, e important să pornești de la propriile obiceiuri de condus. E posibil să nu ai nevoie de o anvelopă cu indice de viteză maxim dacă tu nu conduci decât în oraș. La fel, e posibil să fie mai relevant pentru călătoriile tale la volan să ai o anvelopă cu aderență bună, dacă obișnuiești să iei virajele din scurt.

Dacă te-ai hotărât la Double Star anvelope pret mic, oferta este destul de bogată și vei găsi sigur ceea ce cauți la un buget mic. Pentru a găsi Double Star cauciucuri pret bun, poți folosi comparatorul de anvelope de pe euro-cauciucuri.

Va rugam sa alegeti maxim 4 produse de comparat:

a anumitor produse 9
a anumitor produse 9
Ist eine bezahlte Anzeige
In sus